Ceviche med laks

    Dette er en skikkelig fresh rett som smaker fantastisk godt. Kombinasjonen av laks, friske grønnsaker og en syrlig dressing er friskt og fristende.

    Dette er en skikkelig fresh rett som smaker fantastisk godt. Kombinasjonen av laks, friske grønnsaker og en syrlig dressing er friskt og fristende.

    2 personer
    20 minutter
    Glutenfri*
    Vegetar

    Ingredienser:

    • 400 g salmalaks
    • 1 rødløk
    • 1 søt paprika
    • 1/2 chili
    • 1 bunt fersk koriander
    • 1 avokado
    • 1 mango
    • 1 sitron
    • 1 lime
    • 4 ss soyasaus
    • 1 ss syltet ingefær
    • 1 ts sesamolje
    • 2 tortillalefser

    Slik gjør du:

    1. Skjær laksen i skiver og legg den til side.
    2. Rør sammen finhakket rødløk, paprika, chili og koriander i en bolle. Skjær mango og avokado i terninger og rør inn.
    3. Press saften av sitron og lime i en annen bolle. Rør inn soyasaus, hakket syltet ingefær og sesamolje. Legg lakseskivene i sausen og la det marinere i 5 minutter.
    4. Hell laksen og sausen over mangosalsaen.
    5. Server med tortillalefser.

    * Hvis du vil lage denne retten glutenfri kan du bruke glutenfri soyasaus og glutenfrie tortillalefser.