Ceviche med laks

En skikkelig fresh rett som smaker fantastisk godt. Jeg elsker kombinasjonen mellom laks, friske grønnsaker og en syrlig dressing.

2 personer
20 minutter
Glutenfri*
Vegetar

 

Ingredienser:

  • 400 g salmalaks
  • 1 rødløk
  • 1 søt paprika
  • 1/2 chili
  • 1 bunt fersk koriander
  • 1 avokado
  • 1 mango
  • 1 sitron
  • 1 lime
  • 4 ss soyasaus
  • 1 ss syltet ingefær
  • 1 ts sesamolje
  • 2 tortillalefser

 

Slik gjør du:

  1. Skjær laksen i skiver og legg den til side.
  2. I en bolle kan du røre sammen finhakket rødløk, paprika, chili og koriander. Skjær mango og avokadoen i terninger og rør inn.
  3. I en annen bolle kan skvise ut juicen av sitron og lime. Rør inn soyasaus, hakket syltet ingefær og sesamolje. Legg lakseskivene i sausen og la marinere i 5 minutter.
  4. Hell laksen og sausen over mangosalsaen.
  5. Server med tortillalefser.

* Hvis du vil lage denne retten glutenfri så kan du bruke glutenfri soyasaus og glutenfrie tortillalefser.


02.12.2019 12.49.00