Fiskepinner med chips og remulade

Fiskepinner blir aldri det samme etter dette!

Lag en frisk liten salat med finstrimlet gulrot, purreløk og vårløk med en dressing av sitronsaft, olje, salt og pepper som du serverer ved siden av dersom du ønsker en litt sunnere vri på middagen.

Oppskrift på fiskepinner med chips og remulade 

Totaltid 30 min.

Til 4 porsjoner trenger du: 

Fiskepinner

  • 600 g fiskefilet av tors, eventuelt sei eller laks

  • 1 ts salt

  • 0,5 ts pepper

  • 2 dl hvetemel

  • 2 egg, sammenpisket

  • 3 dl strøkavring eller knust corn flakes

  • 4 ss olje til steking

  • 1 lime, deles i båter 

 

Remulade

  • 200 g majones

  • 2 ss eplesidereddik

  • 2 ts dijonsennep

  • 2 ss sylteagurk, hakkede

  • 1 ss kapers

  • 2 ss persille, hakket

  • 1 ts estragon, tørket

Pommes frites

  • 1 pakke frossen pommes frites

 

Slik lager du hjemmelagde fiskepinner med chips og remulade 

Fiskepinner

  1. Skjær fisken i størrelse med vanlige fiskepinner, ca 2 cm brede, og krydre med salt og pepper.

  2. Snu fisken først i mel, så i sammenpisket egg, og til slutt i strøkavring.

  3. Stek fiskepinnene i olje til de er gjennomstekte og sprø utenpå. 

Remulade

  1. Pisk sammen alle ingrediensene i en bolle, og smak til med salt og pepper.

Pommes frites

  1. Ta pakken med pommes frites ut av fryseren og tilbered etter anvisningen på pakken. Skal steke i ovnen i ca 10 minutter.


21.02.2017 09.45.58