One-pot pasta med laks og pesto

    Hvor praktisk er ikke onepot gryter? Det blir veldig lite oppvask siden alt slenges oppi samme gryte. Denne middagen er enkel å lage, og god for hele familien.

    Hvor praktisk er ikke onepot gryter? Det blir veldig lite oppvask ettersom alt slenges oppi samme gryte. Denne middagen er enkel å lage, og god for hele familien.

    2 voksne + 2 barn / Glutenfri (bruk glutenfri pasta) / 30 minutter

    INGREDIENSER:

    • 3 ss olje
    • 1 stor sjalottløk
    • 1 hvitløksfedd
    • 2,5 ss pesto
    • 4 dl vann
    • 3 dl kremfløte
    • 1 boks hvite bønner i lake
    • 150 g pasta
    • 1 ts grønnsaksbuljong
    • 1 ts salt
    • 400 g salmalaks i terninger
    • 1 stor neve spinat
    • ½ pakke aspargesbønner

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Varm olje på middels varme og stek finhakket sjalottløk i noen minutter før du har i presset hvitløk. La det surre i 1 minutt før du har i pesto, vann, kremfløte, bønner og pasta.
    2. Sett på lokk og la det småkoke i 10 minutter.
    3. Ha i salt, grønnsaksbuljong, salmalaks i terninger og hakket bladspinat. Sett på lokk og la det småkoke i 3-4 minutter før du har i aspargesbønner i biter.
    4. Server.