Chiapudding med mango

    Chiapudding med mango og pasjonsfrukt er noe du slenger sammen på kvelden, og har frokosten klar dagen etter. De er også fine å ha over på små beholdere med lokk og gi med barna som en lunsj, eller ta med på stranden. Topp med friske bær, granola og litt syltetøy.

    Chiapudding med mango og pasjonsfrukt er noe du slenger sammen på kvelden, og har frokosten klar dagen etter. De er også fine å ha over på små beholdere med lokk og gi med barna som en lunsj, eller ta med på stranden. Topp med friske bær, granola og litt syltetøy.

    4 små glass / Glutenfri / Vegetar / 10 min + avkjøling natten over

    INGREDIENSER:

    • 40 g fryst mango
    • 4 ss chiafrø
    • 2 dl kokosmelk
    • 1 pasjonsfrukt
    • 1 ss maple syrup

    Topping:

    • Aprikossyltetøy
    • Bringebær
    • Jordbær
    • Moreller
    • Granola

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør sammen til mangoen er most.
    2. Hell over i porsjonsglass og sett i kjøleskapet natten over.
    3. Ha gjerne litt aprikossyltetøy på, sammen med friske bær og granola.