Egg i panne

En enkel hverdagsrett for deg som vil «slenge noe sammen». Selv om retten er enkel å lage er den både sunn og veldig god!

Info:

  • Vegetar
  • Glutenfri
  • 25 min

Ingredienser:

  • 2 ss olje
  • 10 cherrytomater
  • 1 sjalottløk
  • 2 hvitløksfedd
  • 2 never grønnkål
  • 5 egg
  • 2 klyper salt
  • 1 klype pepper
  • 50 g fetaost

 

  1. Forvarm ovnen til 175 grader.
  2. Skjær tomatene i to. Varm olje i en liten stekepanne og stek tomater, finhakket sjalottløk, presset hvitløk og grønnkål i 5-6 minutter.
  3. Pisk sammen egg, salt og pepper i en skål. Trekk stekepannen av platen og hell i eggene.
  4. Strø over fetaost og sett stekepannen inn i ovnen.
  5. Stek i 15 minutter eller til eggene har "satt seg" (stivnet).


25.06.2019 10.00.00