Omelett med røkelaks

    Røkeløks passer perfekt i omelett, men du kan også bruke middagsrester du allerede har i kjøleskapet.

    Er du ekstra sulten kan du rulle omelettene inn i myke tortillalefser. Server med rømme som du har smakt til med litt søt sennep.

    Oppskrift på omelett med røkelaks 

    Totaltid 15 minutter

    Dette trenger du til 4 porsjoner

    • 6 egg

    • 6 ss melk

    • 0,5 ts salt

    • 0,25 g pepper

    • 2 ss smør, til steking

    • 1 gulrot

    • 1 rødløk

    • 1 paprika

    • 100 g spinat

    • 8 skiver røkelaks

    Slik lager du omelett med røkelaks

    1. Pisk sammen egg og melk, og krydre med salt og pepper. Stek fire tynne omeletter i smør – én etter én – i en stekepanne.

    2. Skrell gulrot og løk. Skjær gulrot, løk og paprika i strimler og stek i smør til det er mykt. Vend inn spinat.

    3. Fyll omelettene med grønnsaker og laks, og rull sammen.