Perfekt eggerøre

    Mange lager eggerøre med alt for høy varme, og den stekes til den blir tørr og smakløs. Eggerøre trenger ikke inneholde mer enn egg og smør for å få den kremete og god.

    Eggerøre trenger ikke inneholde mer enn egg og smør for å få den kremete. Men mange steker eggerøre på alt for høy varme. Da blir den tørr og smakløs. Trikset er å bruke lavere varme, og steke den til eggene akkurat er blitt stive, men fortsatt er kremete.

    INGREDIENSER:

    • 6 egg

    • 3 ss smør

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Lag eggerøre ved å piske sammen egg og smør i en stekepanne. Skru varmen på middels (ikke høyere) og visp hele tiden til eggene begynner å bli stive. Trikset er å ikke bruke for høy varme, da blir eggerøren tørr.
    2. Når eggerøren akkurat er blitt fast, men fortsatt er kremete i konsistensen, kan du trekke pannen av varmen og strø over litt salt.