Restelapper med havregrøt, honning og bringebær

    Det blir ofte rester fra havregrøten etter frokosten. Ikke kast den! Lag restelapper med honning og bær i stedet.

    Det blir gjerne igjen litt rester av havregrøten til frokost. Ikke kast den! Lag bananpannekaker av restene, eller prøv disse lappene med honning og bringebær. 

    10-12 lapper
    15 minutter
    gluten

    Ingredienser:

    • 200 g kokt havregrøt
    • 100 g hvetemel
    • 2 egg
    • 1 ss honning
    • 1 ts bakepulver
    • Frosne bringebær

    Slik gjør du: 

    1. Kjør alle ingrediensene utenom bringebær til en jevn røre med en stavmikser.
    2. Smelt smør i en stekepanne og stek lapper (3 av gangen) i smør. Ha på frosne bringebær før du snur lappene for å steke dem på den andre siden. Snu lappene og stek dem ferdig.
    3. Server gjerne ekstra honning til.

    Tips: Har du andre bær i fryseren som blåbær eller skogsbær, kan du helt fint bytte ut bringebærene med det du har.