
Restelapper med havregrøt, honning og bringebær
Vi har alltid rester fra havregrøten etter frokosten til Max. En ting jeg ikke vil er å kaste all den grøten. Så, det jeg gjør er å enten lage bananpannekaker med restene eller lage disse lappene med honning og bringebær. Et helt supert alternativ til å bruke opp maten og lage en ny rett ut av restene.
10-12 lapper
15 min
gluten
Ingredienser:
- 200 g kokt havregrøt
- 100 g hvetemel
- 2 egg
- 1 ss honning
- 1 ts bakepulver
- Frosne bringebær
Slik gjør du:
- I et dl mål kan du alle ingrediensene utenom bringebær. Kjør det sammen med en stavmikser til du har en jevn røre.
- Smelt smør i en stekepanne og stek lapper (3 stk av gangen) i smør. Før du snur lappene for å steke på andre siden kan du ha noen frosne bringebær på, snu så lappen og stek ferdig på andre siden.
- Server gjerne ekstra honning til.
Tips: Har du andre bær i fryseren som blåbær eller skogsbær kan du helt fint bytte ut bringebærene med det du har.