Smoothiebowl med cottage cheese

    Hvem kan vel motstå en frisk smoothie bowl med Cottage Cheese og Biola®, toppet med mango, granola og gresskarkjerner?

    Smoothiebowl med cottage cheese
    Oppskriften er hentet fra TINE kjøkken

    4 porsjoner | 15 minutter

    INGREDIENSER:

    • 250 g TINE Mager Cottage Cheese
    • 2 stk banan
    • 150 g frosne mango (eventuelt friske)
    • 1 ss revet frisk ingefær
    • 2 dl Biola Bringebær, eventuelt Biola Naturell Laktosefri
     
    Topping:
    • ½ stk mango
    • 4 ss granateple
    • 4 ss granola
    • 4 ss gresskarkjerner

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Ha Cottage Cheese, banan, mango, ingefær og Biola i en foodprosessor eller blender og kjør til en glatt masse.
    2. Spe med Biola til ønsket tykkelse.
    3. Fordel smoothien i fire skåler og legg på granateple, granola/müsli, frisk mango og gresskarkjerner. Biola® er et registrert varemerke for TINE SA.