Smoothiebowl med cottage cheese
Hvem kan vel motstå en frisk smoothie bowl med Cottage Cheese og Biola®, toppet med mango, granola og gresskarkjerner?

Oppskriften er hentet fra TINE kjøkken
4 porsjoner | 15 minutter
INGREDIENSER:
- 250 g TINE Mager Cottage Cheese
- 2 stk banan
- 150 g frosne mango (eventuelt friske)
- 1 ss revet frisk ingefær
- 2 dl Biola Bringebær, eventuelt Biola Naturell Laktosefri
Topping:
- ½ stk mango
- 4 ss granateple
- 4 ss granola
- 4 ss gresskarkjerner
FREMGANGSMÅTE:
- Ha Cottage Cheese, banan, mango, ingefær og Biola i en foodprosessor eller blender og kjør til en glatt masse.
- Spe med Biola til ønsket tykkelse.
- Fordel smoothien i fire skåler og legg på granateple, granola/müsli, frisk mango og gresskarkjerner. Biola® er et registrert varemerke for TINE SA.



