
Grillspyd med kjøtt og tomatsalsa
Lag hjemmelagde grillspyd med kjøttdeig og gode krydder. Grill dem eller stek de i pannen. Tomatsalsaen frisker opp måltidet og gjør denne middagen til en sommerfavoritt.
Info:
- Glutenfri
- 30 min
Tomatsalsa:
- 10 cherrytomater
- 1 fersk mozzarella
- ½ sjalottløk
- 1 neve basilikum
- 1 ss olivenolje
- 1 god klype salt
- 1 klype pepper
- Saft fra ¼ sitron
Grillspyd
- 500 g kjøttdeig
- 1 lite egg
- 2 ts oregano
- ½ ts spiskummen
- 2 klyper salt
- 1 klype pepper
- 2 hvitløksfedd
- 4 grillspyd
- 4 pølsebrød
- Rømme
- Ruccola
- Skjær tomatene i to og ha dem over i en skål. Skjær mozzarellaen i terninger og bland den sammen med tomatene. Rør inn finhakket sjalottløk, hakket basilikum, olivenolje, salt, pepper og saften fra ¼ sitron.
-
For å lage grillspydene kan du blande sammen kjøttdeig, egg, oregano, spiskummen, salt, pepper og presset hvitløk. Klem kjøttet rundt grillspydene og og legg dem på grillen. Du kan også steke dem i en stekepanne. Hvis du ikke har grillspyd kan du rulle kjøttboller og steke dem.
-
Server grillspydene sammen med tomatsalsaen, gode pølsebrød, rømme og ruccola.