Grillspyd med kjøtt og tomatsalsa

Lag hjemmelagde grillspyd med kjøttdeig og gode krydder. Grill dem eller stek de i pannen. Tomatsalsaen frisker opp måltidet og gjør denne middagen til en sommerfavoritt.

Info:

  • Glutenfri
  • 30 min

Tomatsalsa:

  • 10 cherrytomater
  • 1 fersk mozzarella
  • ½ sjalottløk
  • 1 neve basilikum
  • 1 ss olivenolje
  • 1 god klype salt
  • 1 klype pepper
  • Saft fra ¼ sitron

Grillspyd

  • 500 g kjøttdeig
  • 1 lite egg
  • 2 ts oregano
  • ½ ts spiskummen
  • 2 klyper salt
  • 1 klype pepper
  • 2 hvitløksfedd
  • 4 grillspyd
  • 4 pølsebrød
  • Rømme
  • Ruccola

 

  1. Skjær tomatene i to og ha dem over i en skål. Skjær mozzarellaen i terninger og bland den sammen med tomatene. Rør inn finhakket sjalottløk, hakket basilikum, olivenolje, salt, pepper og saften fra ¼ sitron.

     

  2. For å lage grillspydene kan du blande sammen kjøttdeig, egg, oregano, spiskummen, salt, pepper og presset hvitløk. Klem kjøttet rundt grillspydene og og legg dem på grillen. Du kan også steke dem i en stekepanne. Hvis du ikke har grillspyd kan du rulle kjøttboller og steke dem.

     

  3. Server grillspydene sammen med tomatsalsaen, gode pølsebrød, rømme og ruccola.

 


25.06.2019 10.00.00