Grillspyd med mangosalsa

    En skikkelig smakfull sommerfavoritt!

    Grillspyd med mangosalsa

    INGREDIENSER:

    • 4 ferdige grillspyd (kylling, svin eller vegetar – etter eget valg)
    • 1 moden mango (i terninger)
    • 1/2 paprika (finhakket)
    • 1 liten chili (finhakket— fjern frøene for å gjøre den mindre sterk)
    • 1/2 rødløk (finhakket)
    • Saft og revet skall fra 1 lime

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Grill spydene på middels høy varme til de er varme og har fått fine grillmerker (ca. 8–10 minutter, avhengig av type kjøtt).
    2. Mens spydene grilles, lag mangosalsa: Bland mango, paprika, chili, rødløk, limesaft og limeskall i en bolle.
    3. Topp grillspydene med mangosalsa rett før servering. Server gjerne med ekstra limebåter på siden for en friskere smak.