Gulasj med karbonadedeig

Gulasj har sin opprinnelse fra Ungarn, og lages vanligvis med høyrygg av storfe eller annet grytekjøtt. Ved å bruke karbonadedeig blir denne varianten langt raskere å lage.

Som en morsom vri, kan du fjerne innmaten i store rundstykker og bruke disse som spiselige serveringsboller! 

Oppskrift på gulasj med karbonadedeig

Totaltid 30 minutter.

Til 4 porsjoner trenger du:

  • 400 g karbonadedeig

  • 1 ss smør eller olje til steking

  • 2 ss tomatpuré

  • 1 ss paprikapulver

  • 1 ts karri

  • 1 gul løk i grove strimler

  • 3 hvitløksfedd

  • 2 gulrøtter i skiver

  • 6 poteter i biter

  • 2 bokser hakkede tomater

  • 2 dl vann

  • 1 buljongterning

  • 1 ts salt

  • 0,5 ts pepper

  • 4 ss rømme

 

Slik lager du gulasj med karbonadedeig 

  1. Brun karbonadedeigen i smør eller olje sammen med tomatpuré. Rør inn krydder, løk, hvitløk, gulrøtter og poteter og surr videre i et par minutter.

  2. Ha over hakkede tomater og vann, og smuldre i en buljongterning. Kok i 20 minutter.

  3. Smak til gryten med salt og pepper, og servér med en spiseskje rømme til hver.


21.02.2017 09.32.35