Gulasj med karbonadedeig

    Dette er en varmende og smakfull gryterett med mager karbonadedeig.

    Gulasj har sin opprinnelse fra Ungarn, og lages vanligvis med høyrygg av storfe eller annet grytekjøtt. Ved å bruke karbonadedeig blir denne varianten langt raskere å lage.

    Som en morsom vri, kan du fjerne innmaten i store rundstykker og bruke disse som spiselige serveringsboller! 

    Oppskrift på gulasj med karbonadedeig

    Totaltid 30 minutter.

    Til 4 porsjoner trenger du:

    • 400 g karbonadedeig

    • 1 ss smør eller olje til steking

    • 2 ss tomatpuré

    • 1 ss paprikapulver

    • 1 ts karri

    • 1 gul løk i grove strimler

    • 3 hvitløksfedd

    • 2 gulrøtter i skiver

    • 6 poteter i biter

    • 2 bokser hakkede tomater

    • 2 dl vann

    • 1 buljongterning

    • 1 ts salt

    • 0,5 ts pepper

    • 4 ss rømme

    Slik lager du gulasj med karbonadedeig 

    1. Brun karbonadedeigen i smør eller olje sammen med tomatpuré. Rør inn krydder, løk, hvitløk, gulrøtter og poteter og surr videre i et par minutter.

    2. Ha over hakkede tomater og vann, og smuldre i en buljongterning. Kok i 20 minutter.

    3. Smak til gryten med salt og pepper, og servér med en spiseskje rømme til hver.