Pinnekjøttpizza
Denne hvite pizzaen med pinnekjøttrester har tatt sosiale medier med storm! Kremet, festlig og genial måte å bruke opp julerestene på. Prøv den - tenk, kanskje går du ALDRI tilbake til vanlig pizza!

Prepptid: 25 min | 2-3 porsjoner |
Ingredienser:
- 1 ferdigbunn fra Coop
- 2 dl crème fraîche
- 150 g fersk mozzarella, revet
- 100 g grønnkål
- 6-8 fiken
- 1 dl tørket gløgg (eller rødvin)
- ½ rødløk
- Smør
- 1 ss sukker
- 2 ss balsamico
- 150 g pinnekjøttrester
- 100 g blåmuggost
- Salt og pepper
Slik gjør du:
- Start med fikenen! Skjær i biter og kok ned i gløgg på lav varme i ca. 10 minutter.
- Kutt bladene av grønkålstilkene og stek i smør i 2-3 minutter.
- Krydre med salt og pepper.
- Karamelliser rødløken: Skjær i skiver, stek i smør til blank, tilsett sukker og balsamico og la karamellisere.
- Smør crème fraîche på pizzabunnen.
- Legg på mozzarella, grønkål, karamellisert løk, fiken, pinnekjøtt og blåmuggost.
- Stek etter anvisning på pakken. Ferdig!




