Risboller

    Visste du at risboller egner seg for å fryses ned?! Det er skikkelig godt og veldig enkelt å lage.

    Risboller er skikkelig godt og veldig enkelt å lage. Visste du at det går fint an å fryse dem ned også?

    Ca 40-45 stk / Glutenfrie / Vegetar / 30 min

    INGREDIENSER:

    • 150 g melkesjokolade
    • 50 g mørk kokesjokolade
    • 0.75 dl kremfløte
    • ½ ts salt
    • 50 g smør
    • 1 egg
    • 2 ts vaniljesukker
    • 75 g puffet ris

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Ha kremfløte, hakket melkesjokolade, hakket mørk sjokolade og salt i en middels stor kjele. Varm det opp på lav/middels varme til sjokoladen har smeltet.
    2. Rør inn smøret.
    3. Visp sammen egg og vaniljesukker og rør det inn.
    4. Rør til slutt inn puffet ris.
    5. Fordel røren i 40-45 små muffinsformer og sett dem kaldt.
    6. Du kan oppbevare dem i fryseren og ta dem ut når det passer.