Nachos med kjøttdeig, bønner og ost

Nachos kan du lage til middag på en hverdag, eller som helgekos. Jeg har avokado, mango og jalapenos som tilbehør for å få den fresh i smaken.

4 personer
30 min
Glutenfri

 

Ingredienser:

  • 1 gul løk, finhakket
  • 2 ss Olje
  • 400 g Kjøttdeig
  • ½ chili
  • 1,5 ts spisskummin
  • 2 klyper Salt
  • 1 klype Pepper
  • 1 boks kidney bønner
  • 2 hvitløksfedd
  • 150 g nachos
  • 225 g revet ost

Tilbehør

  • 1 boks rømme
  • 2 modne avokadoer
  • 1 mango
  • ½ boks jalapenos
  • 2 lime
  • 1 boks mais

 

Slik gjør du:

  1. Varm oljen i en panne og stek finhakket løk i 5 minutter før du tilsetter kjøttdeig og hakket chili.
  2. Rør inn spisskummin, salt, pepper, kidney bønner og hvitløksfedd.
  3. Stek i 3 minutter før du trekker pannen av varmen.
  4. Forvarm ovnen til 180 grader.
  5. Kle en ildfastform, 30 x 25 cm med bakepapir. Legg et lag med nachos i bunnen, ca. 125 gram. Legg så halvparten av osten over. Hell i kjøttet og topp med nachos og resten av osten.
  6. Stek nachosene i 13 minutter.

 

  1. Mens nachosene steker i ovnen kan du kutte opp avokado, mango og jalapenos. Hell mais og rømme i en skål og kutt opp limen.
  2. Server nachos med tilbehøret.

 


02.12.2019 12.49.00