Edderkopp-pølser til Halloween

    Server edderkopp-pølser på årets skumleste kveld - Halloween!

    Edderkopp-pølser til Halloween

    INGREDIENSER:

    • 1 pakke grillpølser
    • Butterdeig
    • 1 egg
    • En skvett melk
    • Sorte oliven, til øyne

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Del grillpølsene i to. Lag fire snitt på hver ende av pølsene slik at de får «bein» som spriker når de stekes.
    2. Skjær butterdeigen i passende størrelser og rull dem rundt midten av hver pølse.
    3. Pisk sammen egg og melk, og pensle butterdeigen med blandingen for en gyllen og sprø skorpe.
    4. Skjær oliven i tynne skiver og bruk dem som øyne.
    5. Stek edderkopp-pølsene midt i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter, til de er gylne og gjennomstekte.
    Server gjerne med ketchup for en ekstra skummel snack!