Crispy kyllingbowl med mango og srirachamayo

    En snadderbolle full av godsaker. Her får du crunch, kremet dressing og masse friskhet.

    2 bowls / Gluten / 35 min

    INGREDIENSER:

    • 200 g kyllingfilet i skiver
    • 1 egg pisket
    • 3 dl cornflakes knust
    • Solsikke eller rapsolje til fritering
    • Dressing:
    • 3 ss majones
    • 1 ss sriracha
    • 1 ts Kikkoman soyasaus
    • 1 ts akasiehonning

    ØVRIG:

    • Kokt ris
    • ½ mango
    • ½ agurk
    • Litt koriander
    • Litt spirer
    • 2 ss Edamamebønner

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Det første du kan gjøre er å ha cornflakes i en pose. Bruk gjerne en kjevle og knus cornflakes til små små biter. Hell over i en skål.
    2. Varm opp olje i en stekepanne (du ska ha ca 3 cm med olje) til den er varm.
    3. Dypp kyllingen i egg så i cornflakes og friter i den varme oljen til kyllingen er gjennomstekt (det går ganske fort).
    4. Lag dressingen ved å røre alle ingrediensene sammen.
    5. Kok frosne edamamebønner etter pakkens anvisning.
    6. Ha kokt ris, så mye du ønsker, mango i terninger, agurk i biter, edamamebønner, spirer og koriander i en stor bolle. Ha over kylling og dressing.
    7. Jeg liker å ha litt soyasaus over risen.