Kyllingspyd med mangosalsa
Grilling er mer enn pølser og burgere, selv om det er godt det også. Prøv disse knallgode kyllingspydene med frisk mangosalsa til.
![](https://www.obs.no/cdn-cgi/image/width=1280,format=auto/globalassets/coop-aktiv/coop-obs/temasider/ida-gran/idagran_juni_grillspyd.jpg?ref=77822C4C75)
Grilling er mer enn pølser og burgere, selv om det er godt det også. Prøv disse knallgode kyllingspydene med frisk mangosalsa til.
Ingredienser:
- 2 kyllingfileter
- 2 ss bbq saus
- 2 fedd hvitløk
Mangosalsa:
- 1 mango
- 1 liten sjalottløk
- 1/2 chili
- Skall fra 1 lime
- Saft fra 1 lime
- 1 ss soyasaus
- 2 ss granateplekjerner
- 1 liten neve fersk koriander
- Salt
- Kutt kyllingen i terninger og ha den over i en pose.
- Hell bbq-sausen over og press i hvitløk. La kyllingen marinere i kjøleskapet i 1 time.
- Skjær mangoen til mangosalsaen i små terninger. Bland inn finhakket sjalottløk, finhakket chili, finrevet limeskall, limesaft, soyasaus og granateplekjerner. Rør inn hakket koriander og smak til med salt.
- Træ kyllingen på spyd.
- Varm en panne med litt olje og stek kyllingen til den er gjennomstekt. Det blir enda bedre om du griller spydene.
- Server kyllingspydene med mangosalsa.