Kyllingspyd med mangosalsa

    Grilling er mer enn pølser og burgere, selv om det er godt det også. Prøv disse knallgode kyllingspydene med frisk mangosalsa til.

    Grilling er mer enn pølser og burgere, selv om det er godt det også. Prøv disse knallgode kyllingspydene med frisk mangosalsa til.

    Ingredienser:

    • 2 kyllingfileter
    • 2 ss bbq saus 
    • 2 fedd hvitløk

    Mangosalsa:

    • 1 mango
    • 1 liten sjalottløk
    • 1/2 chili
    • Skall fra 1 lime
    • Saft fra 1 lime
    • 1 ss soyasaus
    • 2 ss granateplekjerner
    • 1 liten neve fersk koriander
    • Salt
    1. Kutt kyllingen i terninger og ha den over i en pose.
    2. Hell bbq-sausen over og press i hvitløk. La kyllingen marinere i kjøleskapet i 1 time.
    3. Skjær mangoen til mangosalsaen i små terninger. Bland inn finhakket sjalottløk, finhakket chili, finrevet limeskall, limesaft, soyasaus og granateplekjerner. Rør inn hakket koriander og smak til med salt.
    4. Træ kyllingen på spyd.
    5. Varm en panne med litt olje og stek kyllingen til den er gjennomstekt. Det blir enda bedre om du griller spydene.
    6. Server kyllingspydene med mangosalsa.