Kyllingspyd med mangosalsa

Grilling er mer enn pølser og burgere (selv om det er godt det også, altså). Prøv Ida Gran-Jansens knallgode kyllingspyd med frisk mangosalsa!

Ingredienser:

  • 2 stk kyllingfilet
  • 2 ss bbq saus etter eget ønske
  • 2 fedd hvitløk

Mangosalsa:

  • 1 mango
  • 1 liten sjalottløk
  • 1/2 chili
  • Skall fra 1 lime
  • Saft fra 1 lime
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ss granateplekjerner
  • 1 liten neve fersk koriander
  • Salt
  1. Kutt kyllingen i terninger og ha den over i en pose.
  2. Hell bbq sausen over og press i hvitløk. La kyllingen marinere i kjøleskapet i 1 time.
  3. For å lage mangosalsa kan du kutte mangoen i små terninger. Bland inn finhakket sjalottløk, finhakket chili, finrevet limeskall, limesaft, soyasaus og granateplekjerner. Rør så inn hakket koriander og smak til med salt.
  4. Tre kyllingen på spyd.
  5. Varm en panne med litt olje og stek kyllingen til den er gjennomstekt. Enda bedre om du griller spydene.
  6. Server kyllingspydene med mangosalsa.


25.06.2019 10.00.00