Saftig steinbit med sitron, kokos og dill

    Se Lise Finckenhagen lage denne oppskriften i vår live sending!

    Denne oppskriften gir fire porsjoner.

    INGREDIENSER:

    • 600 g fiskefilet
    • 4 hvitløkfedd, knust og skrelt
    • 1 ss revet ingefær
    • 1 økologisk sitron
    • 4 dl kokosmelk, ev en blanding av kokosmelk og kokoskrem
    • hakket frisk dill
    • chiliolje
    • sprøstekt løk
    • havreris til servering

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Skjær fisken i jevne stykker og krydre med salt og pepper.
    2. Fres hvitløk og ingefær i litt olje i en middels stor panne.
    3. Legg i noen sitronskiver og legg fisken på sitronskivene.
    4. Hell over kokosmelk, kok opp og la det småkoke til fisken akkurat flaker seg ved et lett trykk.
    5. Tilsett hakket dill og juster sausen med salt og pepper.
    6. Server fisk og saus med kokt havreris.
    7. Dryss over litt ekstra dill, drypp over chiliolje og topp med sprøstekt løk.
    Serveres med bakt purre eller brokkoli