Saftig steinbit med sitron, kokos og dill
Se Lise Finckenhagen lage denne oppskriften i vår live sending!
Denne oppskriften gir fire porsjoner.
INGREDIENSER:
- 600 g fiskefilet
- 4 hvitløkfedd, knust og skrelt
- 1 ss revet ingefær
- 1 økologisk sitron
- 4 dl kokosmelk, ev en blanding av kokosmelk og kokoskrem
- hakket frisk dill
- chiliolje
- sprøstekt løk
- havreris til servering
FREMGANGSMÅTE:
- Skjær fisken i jevne stykker og krydre med salt og pepper.
- Fres hvitløk og ingefær i litt olje i en middels stor panne.
- Legg i noen sitronskiver og legg fisken på sitronskivene.
- Hell over kokosmelk, kok opp og la det småkoke til fisken akkurat flaker seg ved et lett trykk.
- Tilsett hakket dill og juster sausen med salt og pepper.
- Server fisk og saus med kokt havreris.
- Dryss over litt ekstra dill, drypp over chiliolje og topp med sprøstekt løk.
Serveres med bakt purre eller brokkoli



