
Omelett med poteter, ost, skinke og cherrytomater
Omelett:
- 5 små poteter, ferdig kokt
- 2 ss olje til steking
- 1 ss smør til steking
- 2 vårløk
- 4 cherrytomater, delt i fire
- ½ pakke skinke
- 4 egg
- 1 stor neve revet ost
Salat:
- ½ pakke salat
- 4 cherrytomater
- ½ boks mais
- 1 vårløk
- 2 ss olje
- 2 ss sitronsaft
- 1 klype salt
- 1 klype pepper
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Varm opp olje og smør i en medium stor panne som tåler å bli satt i ovnen. Del potetene i fire og stek dem sammen med tomatene og hakket vårløk til de er gyldne (ca. 6 minutter). Ha i skinke i biter.
- Pisk sammen egg, salt og pepper og hell i pannen.
- Dryss over revet ost og sett pannen i ovnen (eller hell over i en annen form som tåler ovn).
- Stek i ca. 10 minutter.
- Del omeletten opp i pizzastykker.
- Lag en enkel salat ved å blande sammen salat, cherrytomater, mais og hakket vårløk.
- Rør sammen olje, sitronsaft, salt og pepper og bland inn i salaten.