Omelett med poteter, ost, skinke og cherrytomater

Omelett:

  • 5 små poteter, ferdig kokt
  • 2 ss olje til steking
  • 1 ss smør til steking
  • 2 vårløk
  • 4 cherrytomater, delt i fire
  • ½ pakke skinke
  • 4 egg
  • 1 stor neve revet ost

Salat:

  • ½ pakke salat
  • 4 cherrytomater
  • ½ boks mais
  • 1 vårløk
  • 2 ss olje
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 klype salt
  • 1 klype pepper

 

Slik gjør du: 

 

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Varm opp olje og smør i en medium stor panne som tåler å bli satt i ovnen. Del potetene i fire og stek dem sammen med tomatene og hakket vårløk til de er gyldne (ca. 6 minutter). Ha i skinke i biter.
  3. Pisk sammen egg, salt og pepper og hell i pannen.
  4. Dryss over revet ost og sett pannen i ovnen (eller hell over i en annen form som tåler ovn).
  5. Stek i ca. 10 minutter.
  6. Del omeletten opp i pizzastykker.
  7. Lag en enkel salat ved å blande sammen salat, cherrytomater, mais og hakket vårløk.
  8. Rør sammen olje, sitronsaft, salt og pepper og bland inn i salaten.


17.02.2020 12.49.00