Yoghurt med granola og bær og bananpannekake

    Bananpannekaker er en super måte å bruke godt modne bananer på. Server dem nystekte sammen med yoghurt med granola og friske bær. Det er mettende og godt til lunsj eller til helgefrokosten. 

    Bananpannekaker er en super måte å bruke godt modne bananer på. Server dem nystekte sammen med yoghurt med granola og friske bær. Det er mettende og godt til lunsj eller til helgefrokosten. 

    Yoghurt:

    • Yoghurt
    • Granola
    • Blåbær
    • Bringebær
    • Banan

    Bananpannekaker:

    • 2 egg
    • 2 dl havregryn
    • 2 modne bananer
    • 1 dl helmelk
    • 1 ts bakepulver

    Slik gjør du: 

    Du kan steke opp halvparten av røren, resten kan du sette i kjøleskapet og steke opp i morgen.

    1. Lag skåler med yoghurt, granola/musli, blåbær, bringebær og banan.
    2. Mos sammen egg, havregryn, bananer, melk og bakepulver med en stavmikser til en jevn røre.
    3. Stek små lapper i smør til de er gylne på begge sider.
    4. Spis dem med litt smør på toppen, og gjerne bær ved siden av.