Banan og søtpotetpannekaker

Disse pannekakene er perfekte å ha med i matpakken. Ikke bare er de supersunne, de er også megagode. Jeg har "gjemt" søtpotet i røren, som gjør at de små får i seg ekstra vitaminer.

Info:

  • Glutenfri (bruk glutenfrie havregryn)
  • Vegetar
  • 15 min

Ingredienser:

  • 150 g søtpotet
  • 2 egg
  • 1 dl havregryn
  • 2 bananer
  • 1 ts bakepulver
  • 1 klype salt

 

  1. Skrell søtpoteten og del den i terninger. Kok den mør.
  2. I en høy kolbe kan du ha egg, havregryn, bananer, bakepulver salt og kokt søtpotet. Bruk en stavmikser til å blende alt til en glatt røre.
  3. Stek små pannekaker i smør i en stekepanne.
  4. Server dem gjerne med friske bær, eller syltetøy.


25.06.2019 10.00.00