Banan og søtpotetpannekaker

    Disse pannekakene er perfekte å ha med i matpakken. Ikke bare er de supersunne, de er også megagode.

    Disse pannekakene er perfekte å ha med i matpakken. Ikke bare er de supersunne, de er også megagode. Med litt søtpotet i røren får de små i seg litt ekstra vitaminer.

    Info:

    • Glutenfri (bruk glutenfrie havregryn)
    • Vegetar
    • 15 min

    Ingredienser:

    • 150 g søtpotet
    • 2 egg
    • 1 dl havregryn
    • 2 bananer
    • 1 ts bakepulver
    • 1 klype salt
    1. Skrell søtpoteten og del den i terninger. Kok den mør.
    2. Ha egg, havregryn, bananer, bakepulver, salt og kokt søtpotet i en høy kolbe. Bruk en stavmikser og kjør alt til en glatt røre.
    3. Stek små pannekaker i smør i en stekepanne.
    4. Server dem gjerne med friske bær eller syltetøy.