Cottage cheese wraps

    Wrap med cottage cheese er enkelt å lage, krever få ingredienser, og kan fylles med det du måtte ønske.

    Cottage cheese wraps
    Oppskriften er hentet fra TINE kjøkken

    2 porsjoner | 40 minutter

    INGREDIENSER:

    • 200 g TINE® Cottage Cheese Original
    • 2 stk egg
    • ¼ ts salt
    • 1 ts pizzakrydder
     
    Fyll 
    • ½ stk rød paprika
    •  ⅓  stk agurk 
    • 2 ss TINE® Kremgo® Urter
    • 4 stk salatblad
    • 8 skiver Norvegia® Original

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Varm stekeovnen til 190 °C. Kle et stekebrett med bakepapir, eller bruk en bakeduk.
    2. Kjør cottage cheese, egg og salt til en glatt masse i en blender. Du kan også bruke stavmikser. Bre røren jevnt utover bakepapiret til et rektangel på cirka 25 x 30 cm, heller litt mindre størrelse enn større. Topp med pizzakrydder.
    3. Stek wrapen midt i ovnen i ca. 20 minutter. Overflaten skal bli gyllen og fast, og undersiden skal løsne fra underlaget. La wrapen avkjøle seg noe før du drar forsiktig av bakepapiret.
    4. Del paprika i smale strimler og skjær agurk i tynne bånd ved å bruke en ostehøvel. Smør wrapen med Kremgo® og legg på hjertesalat, Norvegia® i skiver, paprika og agurk. Rull wrapen sammen og spis det med det samme, eller pakke den inn i matpapir og ha med i matpakka.

    For ekstra smak kan du krydre cottage cheese-massen med oregano, rosmarin, timian, chili, pizzakrydder eller andre krydder.