Egg-muffins med grønnsaker

    Eggemuffins er helt supert å pakke med i matpakken. Passer like godt til barn og voksne. De er megalette å lage, er sunne og skikkelig gode.

    Eggemuffins er helt supert å pakke med i matpakken. Passer like godt til barn og voksne. De er megalette å lage, er sunne og skikkelig gode.

    Info:

    • Glutenfri
    • Vegetar
    • 30 min

    Ingredienser:

    • 6 egg
    • 1 ts oregano
    • 1 ts chiliflak
    • 2 klyper salt
    • 1 klype pepper
    • 1 liten sjalottløk
    • 2 stilker vårløk
    • 6 cherrytomater
    • 1 liten neve revet mozzarella
    1. Pisk sammen egg, oregano, chiliflak, salt, pepper, finhakket sjalottløk og finhakket vårløk.
    2. Fordel eggerøren i 6 muffinsformer. Bruk gjerne papirformer i tillegg til et muffinsbrett.
    3. Skjær cherrytomater i to og legg dem i røren sammen med litt mozzarella i hver form.
    4. Stek på 175 grader i ca. 20 minutter eller til egget har stivnet.