Egg-muffins med grønnsaker

Egg-muffins er helt supert å pakke med i matpakken. Passer like godt til barn og voksne. De er megalette å lage, er sunne og skikkelig gode.

Info:

  • Glutenfri
  • Vegetar
  • 30 min

Ingredienser:

  • 6 egg
  • 1 ts oregano
  • 1 ts chiliflak
  • 2 klyper salt
  • 1 klype pepper
  • 1 liten sjalottløk
  • 2 stk vårløk
  • 6 stk cherrytomater
  • 1 liten neve revet mozzarella

 

  1. Pisk sammen egg, oregano, chiliflak, salt, pepper, finhakket sjalottløk og finhakket vårløk.
  2. Fordel eggerøren i 6 stk muffinsformer, bruk gjerne papirformer i tillegg til et muffinsbrett.
  3. Skjær cherrytomater i to og legg dem i røren sammen med litt mozzarella i hver form.
  4. Stek på 175 grader i ca. 20 minutter eller til egget har stivnet.


25.06.2019 10.00.00