Fluffy lunsjpannekaker
Alltid fluffy pannekaker - på cirka 2 sekunder!

Prep-hack! Lag pannekakerøre ⇒ frys ned i isbitformer!
Nå har du alltid perfekte porsjoner som du kan vippe ut i en varm panne på en travel morgen. Swish, fres— klare til frokost- eller lunsjpannekaker!

INGREDIENSER:
- 2 ss smør
- 2,4 dl hvete/havremel/gryn
- 1 ts bakepulver
- 1 ts natron
- 1 most, moden banan (bananen kan gjøre røren litt mer rennende. For en tykkere konsistens, bruk mindre banan)
- 1 knivspiss salt
- 1,5 dl kulturmelk
- 1 mellomstort egg
FREMGANGSMÅTE:
- Smelt smøret og sett til side.
- Ha det tørre i en bakebolle.
- Ha melk, most banan, egg og smeltet smør i en annen bolle, og rør sammen.
- Hell det våte i det tørre, og rør forsiktig sammen.
- Hell så røren i isbitformer og plasser i fryseren. TIPS! Ikke fyll helt opp – de hever seg litt.
- Når dagen er her: Smelt smør i en panne (pass på å ha høy nok temperatur) og vipp bitene forsiktig nedi.