Fluffy lunsjpannekaker

    Alltid fluffy pannekaker - på cirka 2 sekunder!

    Fluffy lunsjpannekaker

    Prep-hack! Lag pannekakerøre ⇒ frys ned i isbitformer!

    Nå har du alltid perfekte porsjoner som du kan vippe ut i en varm panne på en travel morgen. Swish, fres— klare til frokost- eller lunsjpannekaker!

    INGREDIENSER:

    • 2 ss smør
    • 2,4 dl hvete/havremel/gryn
    • 1 ts bakepulver
    • 1 ts natron
    • 1 most, moden banan (bananen kan gjøre røren litt mer rennende. For en tykkere konsistens, bruk mindre banan)
    • 1 knivspiss salt
    • 1,5 dl kulturmelk
    • 1 mellomstort egg

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Smelt smøret og sett til side.
    2. Ha det tørre i en bakebolle.
    3. Ha melk, most banan, egg og smeltet smør i en annen bolle, og rør sammen.
    4. Hell det våte i det tørre, og rør forsiktig sammen.
    5. Hell så røren i isbitformer og plasser i fryseren.  TIPS! Ikke fyll helt opp – de hever seg litt.
    6. Når dagen er her: Smelt smør i en panne (pass på å ha høy nok temperatur) og vipp bitene forsiktig nedi.