Fylte tacolefser til telttur

Det er nok mange som skal på telttur i sommer, og da er trikset å ha med god mat. Lag fylte tacolefser hjemme så har du middagen klar når du er fremme. Jeg bruker kylling med skinn av god kvalitet. Du kan også bruke kjøttdeig om du vil det.

4 stk
30 min
gluten

 

Ingredienser:

  • 4 tacolefser

  • 8 cherrytomater

  • ½ agurk

  • ½ rødløk

  • 1 neve koriander

  • ½ boks rømme

  • 1 ss tacosaus

  • 1 stor kyllingfilet med skinn

  • 1 klype salt

  • 1 klype pepper

  • Olje til steking

 

Slik gjør du: 

 

  1. Kutt opp grønnsakene og bland dem sammen. Sett til side.
  2. Forvarm ovnen til 180 grader. Varm opp en stekepanne på høy varme, ha i olje. Salt og peppre kyllingskinnet. Legg kyllingen med skinnet ned i pannen og stek til det er godt gyldent. Snu kyllingen og stek den videre i ovnen i ca. 12 minutter.
  3. Rør sammen rømme og tacosaus.
  4. Smør rømmedressing utover tacolefsene. Fordel grønnsakene utover. Skjær kyllingen i biter og fordel den på de fire lefsene.
  5. Avslutt gjerne med litt mer dressing og dryss over fersk koriander.
  6. Rull sammen lefsene og bruk en strikk til å holde dem på plass. Pakk dem ned i en beholder og ta de med på telttur.


02.06.2020 08.49.00