Fylte tacolefser til telttur

    Det er nok mange som skal på telttur i sommer, og da er trikset å ha med god mat. Lag fylte tacolefser hjemme så har du middagen klar når du er fremme.

    Det er nok mange som skal på telttur i sommer, og da er trikset å ha med god mat. Lag fylte tacolefser hjemme så har du middagen klar når du er fremme. Bruk gjerne kylling av god kvalitet og gjerne med skinn på, eller stek kjøttdeig om du vil.

    4 stk
    30 min
    gluten

     

    Ingredienser:

    • 4 tacolefser

    • 8 cherrytomater

    • ½ agurk

    • ½ rødløk

    • 1 neve koriander

    • ½ boks rømme

    • 1 ss tacosaus

    • 1 stor kyllingfilet med skinn

    • 1 klype salt

    • 1 klype pepper

    • Olje til steking

    Slik gjør du: 

    1. Kutt opp grønnsakene og bland dem sammen. Sett til side.
    2. Forvarm ovnen til 180 grader. Varm opp en stekepanne på høy varme, ha i olje. Salte og pepre kyllingskinnet. Legg kyllingen i pannen med skinnet ned og stek den til den er godt gyllen. Snu kyllingen og stek den videre i ovnen i ca. 12 minutter.
    3. Rør sammen rømme og tacosaus.
    4. Smør rømmedressing utover tacolefsene. Fordel grønnsakene utover. Skjær kyllingen i biter og fordel den på de fire lefsene.
    5. Avslutt gjerne med litt mer dressing og dryss over fersk koriander.
    6. Rull sammen lefsene og bruk en strikk til å holde dem på plass. Pakk dem ned i en beholder og ta dem med på telttur.