Sandwich med kylling, karridressing og avokado

Det er ikke mye som skal til for å lage en god sandwich. Her har jeg laget en karridressing som hever smaken. Sammen med saftig kylling og sprøtt skinn er dette en veldig smakfull sandwich.

2 personer
Glutenfri (bruk glutenfritt brød)
20 min

Ingredienser karridressing:
3 ss rømme
3 ss majones
2-3 ts karrikrydder
1 klype salt
1 hvitløksfedd, presset
2 ts sitronsaft

Ingredienser resten:
1 kyllingbryst med skinn
2 klyper salt
1 klype pepper
2 ss olje til steking
4 cherrytomater
1 avokado
4 blader hjertesalat
2 stykker focaccia eller annet brød etter ønske
Fersk koriander

Fremgangsmåte:

  1. Lag dressingen ved å røre alle ingrediensene sammen, sett til side.
  2. Forvarm ovnen til 175 grader over/undervarme.
  3. Varm opp olje i en stekepanne på høy varme.
  4. Krydre kyllingskinnet med salt og pepper og stek det med skinnsiden ned til det er sprøtt og gyldent (ca 2-3 minutter).
  5. Sett kyllingen i ovnen og stek i ca 10-12 minutter eller til det er gjennomstekt. La det hvilke i 5 minutter før du skjærer det opp i tynne skiver.

Skjær focacciaen eller annet brød i skiver og legg på en del dressing, hjertesalat, tomater i skiver og avokado i skiver. Ha på kyllingen og fersk koriander før du drysser litt mer dressing over.


05.05.2021 08.49.00

Ida Gran Jansen
Ida Gran Jansen