Kremet pasta med kylling og cherrytomater

Kan man noensinne bli lei pasta? Denne middagen er en jeg slang sammen her om dagen, og den ble skikkelig god!! – og den passer like godt til helgekosen som til hverdags. Jeg håper du liker den like godt som meg :)

3 personer
Glutenfri - bruk glutenfri pasta
30 min

 

Ingredienser:

  • 250 g spagetti
  • 300 g kyllingfilet
  • 10 cherrytomater
  • 1 sjalottløk
  • 1 hvitløkfedd
  • 2 ss olje til steking
  • 2 dl matfløte
  • 1 dl vann
  • 1 ss flytende kyllingfond
  • 1 ts tørket merian
  • 1 ts tørket timian
  • 4 ss revet parmesan
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 klyper salt
  • 1 klype pepper
  • 1 neve fersk basilikum
  1. Kok spagetti etter pakkens anvisning.
  2. Finhakk sjalottløk, skjær tomatene i to og skjær kyllingen i biter.
  3. Varm opp olje i en stekepanne og stek sjalottløk, tomater og kylling i 7 minutter. Ha i presset hvitløk og stek i 1 minutt til.
  4. Hell i matfløte, vann, flytende kyllingfond, merian, timian og parmesan. Småkok i 5 minutter før du har i sitronsaft, salt og pepper.
  5. Ha til slutt i pasta og hakket fersk basilikum.

  


02.12.2019 12.49.00