Kremet pasta med kylling og cherrytomater

    Kan man noensinne bli lei pasta? Spagetti med kylling, tomater og parmesan passer like godt til helgekosen som til hverdags. 

    Kan man noensinne bli lei pasta? Spagetti med kylling, tomater og parmesan passer like godt til helgekosen som til hverdags. 

    3 personer / Glutenfri - bruk glutenfri pasta / 30 min

    INGREDIENSER:

    • 250 g spagetti
    • 300 g kyllingfilet
    • 10 cherrytomater
    • 1 sjalottløk
    • 1 hvitløkfedd
    • 2 ss olje til steking
    • 2 dl matfløte
    • 1 dl vann
    • 1 ss flytende kyllingfond
    • 1 ts tørket merian
    • 1 ts tørket timian
    • 4 ss revet parmesan
    • 1 ss sitronsaft
    • 2 klyper salt
    • 1 klype pepper
    • 1 neve fersk basilikum

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok spagetti etter pakkens anvisning.
    2. Finhakk sjalottløk, skjær tomatene i to og skjær kyllingen i biter.
    3. Varm opp olje i en stekepanne og stek sjalottløk, tomater og kylling i 7 minutter. Ha i presset hvitløk og stek i 1 minutt til.
    4. Hell i matfløte, vann, flytende kyllingfond, merian, timian og parmesan. Småkok i 5 minutter før du har i sitronsaft, salt og pepper.
    5. Ha til slutt i pasta og hakket fersk basilikum.