
Kremet pasta med kylling og cherrytomater
Kan man noensinne bli lei pasta? Denne middagen er en jeg slang sammen her om dagen, og den ble skikkelig god!! – og den passer like godt til helgekosen som til hverdags. Jeg håper du liker den like godt som meg :)
3 personer / Glutenfri - bruk glutenfri pasta / 30 min
INGREDIENSER:
- 250 g spagetti
- 300 g kyllingfilet
- 10 cherrytomater
- 1 sjalottløk
- 1 hvitløkfedd
- 2 ss olje til steking
- 2 dl matfløte
- 1 dl vann
- 1 ss flytende kyllingfond
- 1 ts tørket merian
- 1 ts tørket timian
- 4 ss revet parmesan
- 1 ss sitronsaft
- 2 klyper salt
- 1 klype pepper
- 1 neve fersk basilikum
FREMGANGSMÅTE:
- Kok spagetti etter pakkens anvisning.
- Finhakk sjalottløk, skjær tomatene i to og skjær kyllingen i biter.
- Varm opp olje i en stekepanne og stek sjalottløk, tomater og kylling i 7 minutter. Ha i presset hvitløk og stek i 1 minutt til.
- Hell i matfløte, vann, flytende kyllingfond, merian, timian og parmesan. Småkok i 5 minutter før du har i sitronsaft, salt og pepper.
- Ha til slutt i pasta og hakket fersk basilikum.