Kylling, paprika, parmesan og pasta

Nå skal du få en skikkelig god oppskrift på hverdagsmiddag. Gode grønnsaker, kylling, digg saus og pasta!

Bruk gjerne glutenfri pasta hvis du har allergi.

4 pers
Glutenfri
45 min

 

Stekt paprika tomat:

  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 10-15 stk cherrytomater
  • 2 ss olje
  • 2 klyper salt
  • 2 klyper pepper
  • 1 ts oregano/merian

Kylling

  • 500 g kyllingfilet
  • 30 g revet parmesan
  • 1 ss olje
  • 2 klyper salt
  • 1 klype pepper
  • 1 ts oregano/merian

Pasta og fløte

  • 200 g pasta
  • 0.5 dl kremfløte
  • fersk basilikum

 

Slik gjør du: 

 

  1. skjær paprikaen i tynne strimler og del tomatene i to. Bland inn resten av ingrediensene og legg alt utover et stekebrett. Stek på 200 grader i 20 min.
  2. Mens paprikaen/tomatene steker kan du skjære filetene i to på langs så de blir tynnere. Mariner kylllingen i olje, parmesan, salt, pepper og oregano.
  3. Ta paprikaen/tomatene ut av ovnen og legg kyllingen på. Sett tilbake i ovnen og stek i 15 minutter.
  4. Ta maten ut av ovnen og hell i fløte. Server med kokt pasta, litt frisk basilikum og riv over litt parmesan.


17.02.2020 12.49.00