Lasagne-muffins i Airfryer

Porsjoner: 6

Forberedelsestid: 30 min

Tilberedningstid 20 min

Tilbehør: muffinsformer

 

Ingredienser:

0.5 spiseskje kokosolje

9 skiver lasagneplater

1 rød paprika

1 squash

1 løk

2 tomater

2 fedd grønn hvitløk

250 gram hakkebiff

100 ml tomatsaus

1 teskje oregano, tørket

1 klype salt og 1 klype pepper

250 gram lett kremost

2 spiseskjeer ricotta

1 egg

150 gram revet mozzarella

1 teskje oreganoblad

 

Tilberedning trinn for trinn:

1. Smør Airfryer-muffinsformer med litt kokosolje. Trykk ferske lasagneplater inn i muffinsformene så de danner kopper

2. Skjær rød paprika, squash, løk, tomater og hvitløksfedd i små terninger. Brun kjøttdeigen i en stekepanne, tilsett tomatsausen og deretter grønnsaksterningene og den tørkede oreganoen.  Fyll muffinsformene helt opp med denne blandingen. Smak til med salt og pepper. Stek til grønnsakene blir myke.

3. Bland den lette kremosten med ricottaen og egget. Ha dette på muffinsformene, strø revet mozzarella over og stek i Airfryeren som vist på bildet. Dryss ferske oreganoblader over før servering.
Tid: 20 min
Temperatur: 140 grader

 

 


28.10.2020 14.22.11