Spagetti med roasted tomatsaus

    Xtra-serien til Coop gjør denne spagettiretten til en budsjett-middag. At du kutter ut kjøtt gjør middagen snill for miljøet og lommeboken. En smakfull pastarett til hele familien.

    Xtra-serien til Coop gjør denne spagettiretten til en budsjett-middag. At du kutter ut kjøtt gjør middagen snill for miljøet og lommeboken. En smakfull pastarett til hele familien.

    2-3 pers / Gluten (kan bruke glutenfri pasta) / 30 min

    INGREDIENSER:

    • 200 g pasta
    • 2 ss olivenolje
    • 500 g tomater
    • 1 liten paprika
    • 2 sjalottløk
    • 2 hvitløksfedd
    • 1 dl kremfløte
    • Salt
    • Parmesan

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok pastaen etter pakkens anvisning.
    2. Varm olje i en stekepanne og stek tomater skåret i mindre biter, paprika i biter og hakket sjalottløk. Stek i ca 10 minutter før du har i presset hvitløk og stek i 2 minutter til.
    3. Ha alt over i en blender og kjør det glatt.
    4. Hell det tilbake i pannen igjen og rør inn kremfløte og revet parmesan.
    5. Smak til med salt og rør inn pasta.