Gresskar-fries med yoghurtdip i Airfryer

    Slik lager du gresskar-fries med yoghurtdip i Philips Airfryer.

    Slik lager du gresskar-fries med yoghurtdip i Philips Airfryer.

    Porsjoner: 4

    Forberedelsestid: 10 min

    Tilberedningstid 15 min

    Tilbehør: snack-deksel

     

    Ingredienser:

    1 hokkaido-gresskar

    2 ss solsikkeolje

    0.5 ts karri

    0.5 ts urtesalt

    250 g yoghurt

    0.5 fedd hvitløk

    1 klype salt og 1 klype pepper

    Fremgangsmåte trinn for trinn:

    1. Vask først gresskaret, skjær det opp og fjern frøene (hokkaidogresskar trenger ikke skrelles, men det må andre gresskarsorter). Skjær det i 1 cm tynne strimler. Smør med olje og strø karri eller kryddersalt på hver side.
    2. Legg gresskarstrimlene i kurven og sett snack-deksel over.
    3. Stek gresskarstrimlene i Airfryeren:
      Tid: 15 minutter
      Temperatur: 200 grader
    4. Åpne Airfryeren og rist kurven 2 ganger under stekingen
    5. I mellomtiden rører du presset hvitløk, salt og pepper inn i yoghurten for å lage dippen.
    6. Server gresskar-fries med yoghurtdippen til.