Gresskar-fries med yoghurtdip i Airfryer

Porsjoner: 4

Forberedelsestid: 10 min

Tilberedningstid 15 min

Tilbehør: snack-deksel

 

Ingredienser:

1 hokkaido-gresskar

2 spiseskjeer solsikkeolje

0.5 teskje karri

0.5 teskje urtesalt

250g yoghurt

0.5 fedd hvitløk

1 klype salt og 1 klype pepper

 

Fremgangsmåte trinn for trinn:

  1. Vask først gresskaret, skjær det opp og fjern frøene (hokkaidogresskar trenger ikke skrelles, men det må andre gresskarsorter). Skjær det i 1 cm tynne strimler. Smør med olje og strø karri eller kryddersalt på hver side
  2. Legg gresskarstrimlene i kurven og sett snack-deksel over.
  3. Stek gresskarstrimlene i Airfryeren:
    Tid: 15 minutter
    Temperatur: 200 grader
  4. Åpne Airfryeren og rist kurven 2 ganger under stekingen
  5. I mellomtiden rører du presset hvitløk, salt og pepper inn i yoghurten for å lage dippen
  6. Server gresskar-fries med yoghurtdippen til

 


28.10.2020 14.27.21