Marinert kyllingsalat

    Lett, lekker og lettlaget marinert kyllingsalat!

    Marinert kyllingsalat

    INGREDIENSER:

    • 4 ferdigmarinerte kyllingfileter fra Coop
    • 1 stor pose salatblader (som blandet salat eller ruccola)
    • 6–8 små reddiker (i tynne skiver)
    • 1/2 agurk (i tynne skiver)
    • 1 sitron (delt i skiver)
    • En liten neve frisk mynte, grovt hakket
    • 1 pakke urtesmør (delt i skiver)

    Her kan du trygt kjøpe ferdiglaget— helt topp kvalitet!

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Grill kyllingfiletene på middels varme til de er gjennomstekte og saftige.
    2. Riv salatbladene i biter og skjær agurk og reddiker i tynne skiver.
    3. Når kyllingen er ferdig, skjær den i skiver og anrett på et fat.
    4. Pynt salaten med agurk, reddiker, sitronskiver og skiver av urtesmør på toppen.
    5. Legg på mynteblader for ekstra friskhet og aroma.

    For ekstra finesse, lag en enkel dressing av olivenolje, sitronjuice og litt honning.

    Fetakrem