Sommersalat med laks og grillede nektariner
En vakker, rask og enkel sommersalat for deg som elsker laks!

Denne oppskriften gir cirka fire porsjoner.
INGREDIENSER:
- 1 halvside Coop Grill Perfekt laks (penslet med olivenolje)
- 4 nektariner (delt i båter). For ekstra sødme: Pensle med en blanding av honning, olivenolje og et dryss havsalt.
- 2 mozzarella (revet)
- 1 pose ruccola
- 1 rødløk (i tynne skiver)
- 1 pakke cherrytomater (delt i to)
- To never basilikum
- Noen spiseskjeer av din favorittpesto
FREMGANGSMÅTE:
- Grill laksen og nektarinene. Sistnevnte til de blir karamelliserte og får mønster. Laksen er ferdig litt avhengig av tykkelse, men cirka 10-15 minutter. Bruk gjerne aluminiumsfolie for å unngå at fisken fester seg.
- Skjær grønnsaker. Fordel ruccola, mozzarella, rødløk og cherrytomater på et fat.
- Legg over fisken, nektariner og pynt med pesto og basilikum.
- Server!
