Maispuré

    Maispuré er et ypperlig tilbehør til sommerens grillmat. Det tar kun 10 minutter å lage den hvis du bruker ferdigkokte maiskolber. Hos Obs har de sjukt mye digg grillmat, i tillegg til alt av tilbehør til grillmaten.

    Maispuré er et ypperlig tilbehør til sommerens grillmat. Det tar kun 10 minutter å lage den hvis du bruker ferdigkokte maiskolber. Hos Obs har de sjukt mye digg grillmat, i tillegg til alt av tilbehør til grillmaten. Legg gjerne ukens storhandel til nærmeste Obs-butikk så får du alt på et og samme sted. :)

    3-4 personer / Glutenfri / Vegetar / 10 min

    INGREDIENSER:

    • 50 g smør
    • 2 hvitløksfedd
    • 2 maiskolber (kokt)
    • 1 dl kremfløte
    • 1 god klype salt
    • 1 klype pepper

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Smelt smør i en kjele og ha i presset hvitløk og maiskornene (skåret av kolben).
    2. La alt surre på medium varme i 5 minutter.
    3. Hell i kremfløte og salt.
    4. Hell alt i en kolbe og bruk en stavmikser til å kjøre igjennom. Du bestemmer selv hvor most du vil ha det, det er godt med litt tekstur.
    5. Smak evt. til med mer salt og litt pepper.
    6. Perfekt som tilbehør til grillmaten.