Reker i aioli og hjertesalat

    En litt ny måte å spise pilte reker på i sommer? Skikkelig godt, fresht og nydelig sommermat. Bruk gjerne aioli fra Metervare. Den inneholder bare helt rene ingredienser og er veldig god på smak.

    Reker i aioli og hjertesalat

    En litt ny måte å spise pilte reker på i sommer? Skikkelig godt, fresht og nydelig sommermat. Bruk gjerne aioli fra Metervare. Den inneholder bare helt rene ingredienser og er veldig god på smak.

    6 stk fylte hjertesalat / Glutenfri / Vegetar / 15 min

    INGREDIENSER:

    • 700 g fryste reker
    • 6 ss aioli fra Metervare
    • 6 ss hakket dill
    • 3 ss hakket rødløk
    • 2 gode skvis sitron
    • 6 hjertesalatblader

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Tin rekene og pill dem.
    2. Rør sammen aioli, dill, rødløk og sitron. Rør inn reker.
    3. Server i hjertesalat.