Spaghetti med reker

    En utrolig smakfull og enkel pastarett som tar kort tid å lage. Bruk gjerne fryste reker som du tiner og skreller.

    En utrolig smakfull og enkel pastarett som tar kort tid å lage. Bruk gjerne fryste reker som du tiner og skreller.

    2 personer / Glutenfri (bruk glutenfri pasta) / Vegetar / 20 min

    INGREDIENSER:

    • 200 g spagetti
    • 80 ml olivenolje
    • 3 hvitløksfedd
    • ½ rød chili
    • 1 ts chiliflak
    • 1-2 ss sitronsaft
    • 1 god klype salt
    • 30 ml pastavann
    • 100 g frosne reker, ting og skrelt
    • 1 bunt bladpersille

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok spagetti i saltet vann, spar på 0.5 dl av pastavannet.
    2. Varm olje i en panne. Ha i hvitløk skåret i tynne skiver og hakket chili + chiliflak.
    3. Stek  i 3 minutter på medium varme før du skrur av varmen og har i sitronsaft, salt og litt av pastavannet (ca 30 ml).
    4. Ha så i reker og hakket bladpersille.
    5. Bland inn spagettien.