Søtpotetsuppe

    Søtpotetsuppe er både enkelt å lage og rimelig for lommeboken. For ikke å snakke om at du får i deg gode næringsstoffer.

    Søtpotetsuppe er både enkelt å lage og rimelig for lommeboken. For ikke å snakke om at du får i deg gode næringsstoffer. Sprøstek gjerne tynne loffskiver som det passer godt å dyppe i suppen, de vil trekke til seg den gode høstsuppen.

    30 min / Glutenfritt / 3-4 personer

    INGREDIENSER:

    • 1 kg søtpotet
    • 1 ss hakket ingefær
    • 5 dl vann
    • 1 kyllingbuljongterning
    • ½ ts salt
    • 1 boks Änglamark kokosmelk
    • Tynne loffskiver
    • 2 ss olje
    • 1 ss smør

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Skrell søtpoteten og del den i terninger.
    2. Kok søtpoteten til den er mør og hell av vannet, men spar på 5 dl av kokevannet.
    3. Ha søtpotet, vann, ingefær, buljongterning, salt og kokosmelk i en blender og kjør suppen glatt. Smak til med salt.
    4. Skjær tynne loffskiver og stek dem i en panne med olje og smør.