• Solid overdel som gir ekstra styrke og stabilitet
 • Vanntett og pustende Gore-Tex® membran
 • Mellomsåle i EVA gir god demping
 • Yttersåle med kraftige knaster gir et godt grep

Cascade GTX er en slitesterk fritidssko designet for å gi holdbarhet, stabilitet og en vanntett komfort. Med Gore-Tex® membran, funksjonelle egenskaper og praktiske detaljer, leverer de det som kreves av en sko til aktive barn i all slags vær. Modellen er basert på en av Vikings bestselgende modeller, og er perfekte til sesongovergangene når været er mest ustabilt.

Cascade GTX er laget med utgangspunkt i at kvalitet kommer først og har et tøft joggesko-inspirert design.

Overdelen er fremstilt i et slitesterkt materiale som gir ekstra styrke og stabilitet. Den vanntette og pustende Gore-Tex® membranen sørger for at barnets føtter holder seg både tørre og komfortable, spesielt på regnværsdager. Det tøffe overflatematerialet er laget for å tåle mye. Forsterket parti på tå og hæl sørger for ekstra beskyttelse på de områdene som er mest utsatt for slitasje. Solide overlegg gir ekstra stabilitet til barn i farta. Skoene har dobbel borrelåsjustering som gjør de enkle å ta av og på.

Skoene har en mellomsåle i EVA som gir god demping på aktive dager. Innersålen er utagbar slik at det er lettere å tørke skoene om de skulle bli våte. Yttersålen er laget av naturgummi og har et kraftig mønster som gjør det trygt å bevege seg på alle typer underlag.

Produktspesifikasjoner:
Overdel: Syntetisk materiale
Innersåle: Polyester
Mellomsåle: EVA
Yttersåle: Naturgummi
Membran: Gore-Tex® Extended Comfort
Passform: Normal
Modell: Lav
Lukking: Dobbel borrelås
Refleks: Nei
Vanntett: Ja

Vedlikehold:
Skoene kan vaskes på 30 grader i vaskemaskin uten skyllemiddel. Spray gjerne skoene med sprayimpregnering før bruk. Dette gjør at materialet i skoen frastøter vann bedre. Dette fordi dersom vannet skulle komme gjennom skoen og inn til membranen, vil skoene bli tunge og vanskeligere å tørke.

Rens alltid skoene før du bruker sprayimpregnering. For optimal vanntett beskyttelse må skoene impregneres på nytt etter hver vask.

Miljø og bærekraft:
Membranen Gore-Tex® Extended Comfort er utviklet etter Oeko-Tex® 100 standard og er Bluesign® sertifisert.

Oeko-Tex® sertifiseringen sikrer at produktet er fritt for allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også deg som forbruker en garanti for at produktet er testet for skadelige kjemikalier som klorerte fenoler og ftalater mm.

Bluesign®-systemet skal sikre høyeste nivå av trygghet for forbrukere. Dette betyr minimal påvirkning på mennesker og miljø og en ansvarlig bruk av ressurser. Når du som forbruker velger et bluesign® sertifisert materiale skal du være trygg på at det oppfyller strenge krav til helse, miljø og sikkerhet. Den tar også sikte på å fjerne stoffer som er potensielt farlig for helse eller miljø fra hele tekstilproduksjonskjeden. I tillegg til at stoffet i seg selv er fritt for skadelige kjemikalier i henhold til Restricted Substance List (RSL), er også utslipp til vann, jord og luft minimert, forbruk av ressurser som vann og strøm er redusert, samt forholdene på fabrikkene er godkjent i henhold til helse og sikkerhet.

Generelt
Artikkelnummer7054977629743
Leverandørens artikkelnummer3-50030
Forpakningsmål
Bruttovekt0.5 kg
Høyde10 cm
Lengde25 cm
Bredde16.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Viking Cascade GTX fritidssko barn

Art nr: 7054977629743
  Farge
  Størrelse
  Kjøp på nett:
  På lager (6-20)
  Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.