• Vanntett, vindtett og ventilerende
 • Tripletex membran og overdel i syntetisk mesh
 • Yttersåle i TPR sikrer et godt grep
 • Dempende mellomsåle og utagbar innersåle

Northpeak Oryn 2 Tex fritidssko er en perfekt fritidssko til bruk i skolen, turer i skog og mark og en lett fjelltur. Overdel i mesh, Tripletex-membran og forsterkede partier på hæl og tå sørger for at dette er slitesterke sko med vanntette, vindtette og pustende egenskaper.

Disse allsidige og praktiske fritidsskoene er utformet for å kunne brukes til det meste. Overdelen er utformet i syntetisk mesh og har en TripleTex-membran. Dette gjør at skoene er både vanntette og vindtette, samtidig som de puster godt. Med forsterkninger på hel og tå tåler skoene hard medfart og tøffere bruk. Skoene har en lett, myk og fleksibel mellomsåle som sørger for god demping på ujevnt underlag. samt en utagbar innersåle. Den slitesterke yttersålen i TPR gjør skoen stabil og sikrer et godt grep på underlaget. Skoene har elastiske lisser med hurtiglås som gjør de enkle å ta av og på. Reflekselementer sørger for god synlighet.

Overdel: Mesh/PU,
Mellomsåle: Phylon, gummi
Yttersåle: TPR
Membran: Tripletex
Passform: Normal
Modell: Mid cut
Lukking: Snøring
Refleks: Ja
Vanntett: Ja

Vedlikehold og impregnering:
Spray gjerne fritdsskoene med sprayimpregnering før bruk. Dette gjør at materialet i skoen frastøter vann bedre. Dersom vannet skulle komme gjennom skoen og inn til membranen, vil skoene bli tunge og vanskeligere å tørke.

Blir skoene skitne, tørk av med en fuktig klut. Dersom ikke du får bort alt, bruk rense- og pleieprodukter som er ment spesifikt for glatte skinnoverflater. Rens alltid skoene før du bruker sprayimpregnering. Impregner gjerne skoene før de settes bort for sesongen, så er de klare til bruk neste sesong!

Generelt
Artikkelnummer7025180697089
Leverandørens artikkelnummer2001OD589A
Forpakningsmål
Bruttovekt0.74 kg
Høyde10.4 cm
Lengde27.6 cm
Bredde21.6 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Friends Oryn 2 Tex fritidssko barn

Art nr: 7025180697089
  Farge
  Størrelse
  Nettlager:
  På lager (+20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager: