Viking Cascade GTX fritidssko barn

  Art nr: 7054977871388
  Cascade GTX er en slitesterk fritidssko designet for å gi holdbarhet, stabilitet og en vanntett komfort. Med Gore-Tex® m...

  Valgt størrelse: 24

  24
  25
  26
  27
  28
  +7
  • Inkludert i kampanje: Kundeavis (Sun Mar 19 2023 - Sat Mar 25 2023)
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Betal med Coop Mastercard
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Cascade GTX er en slitesterk fritidssko designet for å gi holdbarhet, stabilitet og en vanntett komfort. Med Gore-Tex® membran, funksjonelle egenskaper og praktiske detaljer, leverer de det som kreves av en sko til aktive barn i all slags vær. Modellen er basert på en av Vikings bestselgende modeller, og er perfekte til sesongovergangene når været er mest ustabilt.

  Cascade GTX er laget med utgangspunkt i at kvalitet kommer først og har et tøft joggesko-inspirert design.

  Overdelen er fremstilt i et slitesterkt materiale som gir ekstra styrke og stabilitet. Den vanntette og pustende Gore-Tex® membranen sørger for at barnets føtter holder seg både tørre og komfortable, spesielt på regnværsdager. Det tøffe overflatematerialet er laget for å tåle mye. Forsterket parti på tå og hæl sørger for ekstra beskyttelse på de områdene som er mest utsatt for slitasje. Solide overlegg gir ekstra stabilitet til barn i farta. Skoene har dobbel borrelåsjustering som gjør de enkle å ta av og på.

  Skoene har en mellomsåle i EVA som gir god demping på aktive dager. Innersålen er utagbar slik at det er lettere å tørke skoene om de skulle bli våte. Yttersålen er laget av naturgummi og har et kraftig mønster som gjør det trygt å bevege seg på alle typer underlag.

  Produktspesifikasjoner:
  Overdel: Syntetisk materiale
  Innersåle: Polyester
  Mellomsåle: EVA
  Yttersåle: Naturgummi
  Membran: Gore-Tex® Extended Comfort
  Passform: Normal
  Modell: Lav
  Lukking: Dobbel borrelås
  Refleks: Nei
  Vanntett: Ja

  Vedlikehold:
  Skoene kan vaskes på 30 grader i vaskemaskin uten skyllemiddel. Spray gjerne skoene med sprayimpregnering før bruk. Dette gjør at materialet i skoen frastøter vann bedre. Dette fordi dersom vannet skulle komme gjennom skoen og inn til membranen, vil skoene bli tunge og vanskeligere å tørke.

  Rens alltid skoene før du bruker sprayimpregnering. For optimal vanntett beskyttelse må skoene impregneres på nytt etter hver vask.

  Miljø og bærekraft:
  Membranen Gore-Tex® Extended Comfort er utviklet etter Oeko-Tex® 100 standard og er Bluesign® sertifisert.

  Oeko-Tex® sertifiseringen sikrer at produktet er fritt for allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også deg som forbruker en garanti for at produktet er testet for skadelige kjemikalier som klorerte fenoler og ftalater mm.

  Bluesign®-systemet skal sikre høyeste nivå av trygghet for forbrukere. Dette betyr minimal påvirkning på mennesker og miljø og en ansvarlig bruk av ressurser. Når du som forbruker velger et bluesign® sertifisert materiale skal du være trygg på at det oppfyller strenge krav til helse, miljø og sikkerhet. Den tar også sikte på å fjerne stoffer som er potensielt farlig for helse eller miljø fra hele tekstilproduksjonskjeden. I tillegg til at stoffet i seg selv er fritt for skadelige kjemikalier i henhold til Restricted Substance List (RSL), er også utslipp til vann, jord og luft minimert, forbruk av ressurser som vann og strøm er redusert, samt forholdene på fabrikkene er godkjent i henhold til helse og sikkerhet.

  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer7054977871388
  Leverandørens artikkelnummer3-50030-5398-24
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.37 kg
  Høyde8.5 cm
  Lengde21 cm
  Bredde14 cm