• Allsidige løpesko med ventilerende overdel i mesh
 • Gir god demping og nøytral støtte
 • Solid yttersåle i gummi gir god slitestyrke
 • Perfekt til løping og fritidsaktiviteter

JOLT™ 3 GS er inspirert av Asics sine løpesko fra GT-serien deres. Dette er en flerfunksjonell løpesko som er laget for hverdagsbruk. Overdelen er designet med ventilerende mesh som har forsterkede partier for optimal støtte, og en solid yttersåle i gummi for ekstra slitestyrke.

Disse allsidige og klassiske løpeskoene passer de med nøytral pronasjon. Denne modellen har en overdel i ventilerende meshkvalitet, som er konstruert for å gi en komfortabel og optimal passform i forfoten. I kombinasjon med overlegg i syntetisk materiale, sørger overdelen for å gi en nøytral støtte til føttene under aktivitet. Det forsterkede partiet fremme ved tærne sørger for at skoene tåler mer, da dette er et utsatt område under løping og aktiviteter.

Skoene tilbyr normal demping og er dermed perfekt egnet til løping og fritidsaktivitete på hardere underlag. Den solide yttersålen er laget i slitesterk gummi for at de skal kunne vare lenger.

Dette er løpeskoen som passer alle!

Overdel: Mesh
Yttersåle: Gummi
Støtte: Nøytral
Demping: Normal
Pronasjon: Nøytral
Hældropp: 10 mm
Underlag: Vei/asfalt
Aktivitet: Løping, fritid
Lukking: Snøring
Vekt: 210 g

Vedlikehold:
Løpeskoene må ikke vaskes i vaskemaskin, da dette kan føre til at limingen av de ulike delene på skoen går i oppløsning. Tørk heller av flekker og skitt med en fuktig klut. Dersom skoene skal brukes i forskjellig vær, kan det være lurt å sprayimpregnere de før bruk for ekstra beskyttelse mot skitt og vann. Bruk da sprayimpregnering tilpasset syntetiske materialer. Les alltid på bruksanvisningen før bruk.

Generelt
Artikkelnummer4550455669957
Leverandørens artikkelnummer1014A203
Forpakningsmål
Bruttovekt0.385 kg
Høyde10 cm
Lengde26.5 cm
Bredde17 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Asics JOLT 3 GS løpesko junior

Art nr: 4550455669957
  Størrelse
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Butikklager:

  Nyttige tips