• Allsidig løpesko med overdel i pustende mesh
 • Hurtigsnøring og borrelåsjustering gir god stabilitet
 • Forsterket tåparti og yttersåle i slitesterk gummi
 • Designet for aktive barneføtter

Løpeskoen CONTEND™ 8 PS fra Asics er designet for unge og aktive føtter i førskolealder. Hurtigsnøring og borrelås i kombinasjon med forsterket tåparti og yttersåle i slitesterk gummi sørger for en optimal stabilitet og slitestyrke.

Overdelen er fremstilt i slitesterk meshkvalitet som øker luftstrømmen og sørger for å holde føttene kjølige. Materialet er i tillegg laget med minimum 20% resirkulert polyester. For ekstra slitestyrke og holdbarhet er tåpartiet forsterket ytterligere og sydd dobbelt. Dermed er det mest utsatte ekstra området beskyttet og gjør at skoene både tåler mer og varer lenger. Med hurtigsnøringen og borrelåsjusteringen hjelper skoene med å opprettholde god stabilitet og støtte til foten.

Yttersålen er laget i slitesterk gummi som er med på å forlenge skoens levetid. Skoene har Asics tøffe CUB MATCH™ innersåle som er designet for å gjøre det enklere for barnet å vite hvilken sko som er høyre og venstre. Det grafiske trykket av en tiger gir god indikasjon av hvilken sko som skal på hvilken fot.

Overdel: Mesh
Yttersåle: Gummi
Pronasjon: Nøytral
Underlag: Vei/asfalt
Aktivitet: Fritid
Lukking: Borrelås, snøring

Vedlikehold:
Løpeskoene må ikke vaskes i vaskemaskin, da dette kan føre til at limingen av de ulike delene på skoen går i oppløsning. Tørk heller av flekker og skitt med en fuktig klut. Dersom skoene skal brukes i forskjellig vær, kan det være lurt å sprayimpregnere de før bruk for ekstra beskyttelse mot skitt og vann. Bruk da sprayimpregnering tilpasset syntetiske materialer. Les alltid på bruksanvisningen før bruk.

Miljø og bærekraft:
Minimum 20% av materialene som er brukt i overdelen er fremstilt av resirkulert polyester. Innersålen er i tillegg produsert på en mer bærekraftig måte som gjør at vannforbruket redusereres med omtrent 33% og karbonutslippet med ca 45%, sammenlignet med tradisjonell fargeteknikk.

Generelt
Artikkelnummer4550455675262
Leverandørens artikkelnummer1014A258
Forpakningsmål
Bruttovekt0.385 kg
Høyde10 cm
Lengde26.5 cm
Bredde17 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Asics CONTEND 8 PS løpesko barn

Art nr: 4550455675262
  Farge
  Størrelse
  Kjøp på nett:
  På lager (6-20)
  Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.