• Allsidige løpesko med ventilerende overdel i mesh
 • Gir god demping og nøytral støtte
 • Solid yttersåle i gummi gir god slitestyrke
 • Perfekt til løpeturer og trening

JOLT™ 3 PS er inspirert av Asics sine løpesko fra GT-serien deres. Dette er en flerfunksjonell løpesko som er laget for hverdagsbruk. Overdelen er designet med ventilerende mesh som har forsterkede partier for optimal støtte, og en solid yttersåle i gummi for ekstra slitestyrke.

Disse allsidige løpeskoene passer de med nøytral pronasjon. De har en overdel i ventilerende meshkvalitet, som er konstruert for en komfortabel passform i forfoten. I kombinasjon med de påsydde partiene i syntetisk materiale, sørger overdelen for å gi en nøytral støtte til føttene under aktivitet. I tillegg vil borrelåsjusteringen sikre at joggeskoene sitter godt på foten under lek og aktivitet. Det forsterkede partiet fremme ved tærne sørger for at skoene tåler mer, da dette er et utsatt område som slites fortere. Skoene tilbyr normal demping med effektiv støtabsorbering, som gjør skoene perfekte for lek og aktiviteter i skolegården, gymtimer og fritidsaktiviteter. Den solide yttersålen er laget i slitesterk gummi for at de skal kunne vare over flere sesonger.

Yttersåle: Gummi
Støtte: Nøytral
Demping: Normal
Pronasjon: Nøytral
Hældropp: 9 mm
Underlag: Vei/asfalt
Aktivitet: Løping, fritid
Lukking: Borrelås, snøring
Vekt: 160g

Vedlikehold:
Løpeskoene bør ikke vaskes i vaskemaskin, da limingen kan gå i oppløsning. Tørk heller av skitt og smuss med en fuktig klut. Dersom skoene skal brukes i vått eller fuktig vær, så kan det være lurt å sprayimpregnere skoene før de tas i bruk for å skape en mer beskyttende overflate som er enklere å vedlikeholde.

Generelt
Artikkelnummer4550455684271
Leverandørens artikkelnummer1014A198
Forpakningsmål
Bruttovekt0.385 kg
Høyde10 cm
Lengde26.5 cm
Bredde17 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Asics JOLT 3 PS løpesko barn

Art nr: 4550455684271
  Størrelse
  Kjøp på nett:
  På lager (6-20)
  Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.