• Gir optimal støtte og demping
 • Justerbar overdel i slitesterk Birko-Flor®
 • Anatomisk formet fotseng i naturkork
 • Yttersåle i EVA gir god demping

Arizona-modellen fra Birkenstock er en ekte klassiker, brukt av kvinner og menn i generasjoner. Dette er en tidløs og svært komfortabel sandal som gir optimal støtte og demping. Denne modellen har en normal bredde. Sandalene er ypperlige å bruke til både jobb og fritid.

Sandalene har en overdel med justerbare stropper i Birko-Flor®. Dette er et slitesterkt og hudvennlig materiale i imitert skinn. Stroppene har myk bakside for å unngå at de gnisser mot huden. Festes og justeres enkelt med metallspennene for å sikre en optimal passform.

Med mellomsåle i naturkork og yttersåle i EVA gir sandalene god demping og støtte til rygg og fot. Den anatomisk formet fotsengen bidrar til at kroppsvekten fordeles jevnt, og press på hæl og tåballer reduseres.

Innersålen i skinn er skånsom mot huden under føttene og justerer seg naturlig etter konturene. Overflaten har åpne porer og er svært pustende som igjen gir et komfortabelt klima for føttene.

Kombinasjonen av innersåle i skinn og mellomsåle i naturkork skaper et godt mikroklima for føttene under fysisk aktivitet. Dette gjør at sandalene egner seg godt til bruk over lenger tid.

Materiale:
Overdel: Birko-Flor® (imitert skinn, PVC)
Innersåle: Skinn
Fotsåle: Naturkork
Yttersåle: EVA

Passform:
Normal passform og bredde.

Noen føtter må ha noe tid til å venne seg til den anatomisk formede fotsengen. Dersom dette er tilfellet, kan det være lurt bruke skoene i en times tid om dagen i den første perioden. Så fort sandalene føles komfortable å gå med, kan de brukes som normalt.

Vedlikehold:
Tørk av skitt og smuss med en fuktig klut.

Generelt
Artikkelnummer4013871035220
Leverandørens artikkelnummer51733
Forpakningsmål
Bruttovekt0.56 kg
Høyde11.2 cm
Lengde31.2 cm
Bredde14.8 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Birkenstock Arizona sandaler dame

Art nr: 4013871035220
69900
  Størrelse
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager: