Roborock S8 robotstøvsuger

  Art nr: 6970995786514
  Roborock S8 er en forbedring i forhold til tidligere modeller, med en sugekapasitet på 6000 Pa, sonisk moppteknologi, au...
   Andre butikker:
   På lager (6-20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Roborock S8 er en forbedring i forhold til tidligere modeller, med en sugekapasitet på 6000 Pa, sonisk moppteknologi, automatisk moppløft og to rullebørster under for dypere rengjøring. Tilpass rengjøringen etter dine behov og spar tid ved å rengjøre med et tastetrykk!

   • HyperForce® 6000Pa – Kraftig støvsuging
   • DuoRoller™ – effektiv støvsuging i dybden
   • VibraRise®-system – automatisk moppløft og sonisk vibrasjonsmopping
   • Reaktiv 3D-hindringer unngåelse – identifiser og unngå hindringer
   • PreciSense LiDAR Navigation – Nøyaktig kartlegging
   • Full kontroll og tilpasning i Roborock-appen
   • Støynivå: 68.5 dB

   Roborock S8 er en kraftig robotstøvsuger med en sugekapasitet på 6000 Pa, noe som gjør støvsuging av gulv og tepper til en lek. S8s automatiske teppeforsterkning lar den støvsuge fra dypt inne i tepper så vel som underliggende smuss. I motsetning til tidligere modeller har S8 to rullebørster som gjør støvsugingen enda mer effektiv ved å suge opp smuss og annet støv uten å tette seg eller floke seg sammen. Roborocks berømte VibraRise® finnes også i S8, som muliggjør klinisk mopping av gulvene. Den vil rengjøre gulvet med kraften av lyd og skrubbe det med vibrasjoner som måler opptil 3000 ganger i minuttet. Den automatiske moppeløfteren lar S8 støvsuge og moppe hele boligen i en fei, S8 oppdager tepper og vil løfte moppen og kun støvsuge for å unngå våte tepper.

   S8 kan rengjøre med presisjon takket være PreciSense® LiDAR-navigasjon, som bruker sensorer og laser for å skanne rommet og lage et detaljert kart i appen. S8 kan bruke kartlegging til å planlegge rengjøringsruter, optimalisere og effektivisere rengjøringen, og få huset så rent som mulig uten å gå glipp av et eneste sted. Roborock-appen gir en klar oversikt over kartleggingen samt ulike innstillinger som kan endres for å skreddersy rengjøringen til dine spesifikke behov.
   Med S8s nye lavbelastningsfunksjon kan du velge å lade med lavbelastningstid for å spare kostnader og strøm.

   Kraftig støvsuging med HyperForce ®
   S8 kommer med Roborocks HyperForce® og en sugekapasitet på 6000 Pa, noe som gjør S8 sugekapasitet ekstremt kraftig. S8 kan håndtere alt smuss med letthet; takket være sin forbedrede sugekapasitet er S8 effektiv og fanger opp alle typer skitt, støv og mindre partikler. Med sin intelligente design støvsuger roboten og oppdager om den kjører på et teppe, og da vil den aktivere teppeforsterkningen. I motsetning til tidligere modeller har S8 to gummibørster under som lar robotstøvsugeren støvsuge dypt inn i tepper og fange opp underliggende støv og skitt! Rullebørstene forhindrer floker og tilstopping, og gjør rengjøringen så effektiv som mulig!

   VibraRise®, mopping med lydens kraft
   Roborocks VibraRise® moppesystem er standard på S8. Med kraften til lyd lar denne funksjonen deg moppe gulvene klinisk rene. Mopping utføres med vibrasjoner som måler opptil 3000 ganger i minuttet og skrubber gulvet grundigere enn noen gang før. S8 vil enkelt fjerne tørket skitt og gjørme fordi vibrasjonene skaper en skrubbeeffekt med en frekvens på opptil 50Hz, noe som resulterer i et skinnende gulv!

   Roborocks smarte og innovative automatiske moppeløft er kombinert med moppesystemet. Denne funksjonen lar robotstøvsugeren rengjøre i en enkelt fei uten avbrudd. Ved hjelp av sensorer oppdager S8 når den nærmer seg et teppe og hever moppen (den er hevet 5 mm, noe som betyr at den er egnet for tepper opp til 4 mm høye), setter moppefunksjonen på pause og bytter til et mer intensivt støvsugingsprogram som passer for flate. Når moppen kommer tilbake til dokkingstasjonen, løftes den automatisk, og etterlater ingen striper på det ny rensede gulvet.
   Moppen har et konstant trykk på nesten 600 gram, noe som gjør at den kan rengjøre hele hjemmet ditt grundig og jevnt.

   Navigering med presisjon
   S8 kan rengjøre med presisjon takket være PreciSense® LiDAR-navigasjon. Ved hjelp av sensorer og laser kan robotstøvsugeren skanne rommet og lage et detaljert 3D-kart i appen på bare noen få minutter. S8 har også 3D-strukturert lys og infrarød bildeteknologi, noe som betyr at robotstøvsugeren er god på gjenkjenning av hindringer og kan lese alle hjemmets utfordringer uten å havne i trøbbel. S8 kan deretter beregne den mest optimale og effektive renseruten ved hjelp av den innebygde intelligente rensealgoritmen og kartet.
   PreciSenseTM LiDAR er det som gjorde Roborock til et kjent navn. Disse sensorene oppdager hindringer som møbler, tepper, kanter og vegger ved å lese omgivelsene og bruke adaptive algoritmer. Sluttresultatet er et detaljert kart over hjemmet ditt som inkluderer opptil fire forskjellige etasjer.

   Full kontroll
   Du har full kontroll over alle innstillinger med Roborock-appen. Du kan bruke appen til å lage no-go-soner, virtuelle vegger, dele, dele og navngi rom, blant annet. Du kan også redigere rom for rom ved
   å legge til type overflate, tilpasse sugekraft, moppintensitet, vannstand, romrengjøringssekvens og mye mer for å gi deg full kontroll og tilpasning.
   En annen flott ny kartfunksjon er muligheten til å markere plasseringen av dørstokker for å hjelpe roboten å unngå å sette seg fast og for å gjøre ruten deres over dem så tilpasningsdyktig som mulig.
   Ved å trykke på en knapp på telefonen kan du spare deg selv for å gjøre rent mens du er borte eller på jobb.
   Det er også mulig å planlegge rengjøring av forskjellige rom til forskjellige tider på dagen ved hjelp av appen. Du kan instruere roboten til ikke å rengjøre soverommet ditt om natten eller kjøkkenet mens du spiser. Du kan bruke disse funksjonene for å sikre at S8 renser hvor og når du vil.

   S8 kan også integreres i ditt smarte hjem, noe som eliminerer behovet for å starte appen. S8 er fullt kompatibel med stemmeassistenter som Amazon Alexa, Google Assistant og Siri, slik at du kan kontrollere robotstøvsugeren med stemmen din.

   Det er også en barnesikring som hindrer barn i å starte roboten eller endre innstillingene uten at du vet det. Du har full kontroll uansett hva du er.

   • Mopp og støvsuger til alle gulv
   • Driftstid: Opptil 180 min
   • Sugekraft: 6000
   • Kompatibel med Roborock app
   Generelt
   Artikkelnummer6970995786514
   Leverandørens artikkelnummerRR0445
   FargeSVART
   Forpakningsmål
   Bruttovekt6.74 kg
   Høyde13.8 cm
   Lengde44.6 cm
   Bredde39.6 cm