Tesa maletape mur 33 x 50 mm

  Art nr: 4063565018176
  Beskytt overflater i ekstreme forhold med Tesa murtape. Den miljøvennlige tapen gir langvarig beskyttelse mot skitt og s...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Beskytt overflater i ekstreme forhold med Tesa murtape. Den miljøvennlige tapen gir langvarig beskyttelse mot skitt og skader, selv i arktiske eller ørkenlignende forhold. Akrylkleberen beholder effektive klebeegenskaper i opptil 12 uker, og tapen tåler temperaturer fra -40 til +60 grader. Lett å rulle ut og beholder formen ved påføring. Ideell for vindusrammer og veggstøtter.

   Tesa maskeringstape mur 33X50 gir en langvarig beskyttelse til overflater, fra vindusrammer til veggstøtter. Med denne miljøvennlige tapen kan man beskytte mot skitt og skader, selv i arktiske eller ørkenlignende forhold. Solen har ingen innvirkning på tapen i opptil 12 uker, og akrylkleberen beholder sine effektive klebeegenskaper gjennom hele perioden.

   Den hvite PE-tapen fra Tesa har mange fordeler, som at den kan påføres ved temperaturer fra -15 grader til +30 grader. Den holder seg også sikkert på plass ved kuldegrader ned til -40 grader og høye temperaturer på opptil +60 grader. Med tapens evne til å beholde formen når man trekker i den, kan den trygt påføres som ønsket.

   Denne tapen gir mange fordeler, inkludert å beskytte overflater mot skitt og skader og å være miljøvennlig. Med en lengde på 50 meter og bredde på 33 millimeter, er denne tapen lett å rulle ut og enkel å jobbe med.

   Denne tapen vil være spesielt egnet for de som søker en pålitelig og langvarig beskyttelse av overflater i et bredt temperaturspekter. Produktet vil også være spesielt relevant for de som bor i områder med varierende værforhold, hvor en sterk og effektiv tape vil være nødvendig.

   Kjøp maskeringstape til mur fra Tesa i dag og opplev fordelene ved en pålitelig tape som gir langvarig beskyttelse til overflater.

   • Langvarig beskyttelse
   • Tåler ekstreme forhold
   • Ideell for vindusrammer og veggstøtter
   • Formsikker og enkel påføring
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer4063565018176
   Leverandørens artikkelnummer5588033
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.223 kg
   Høyde5 cm
   Lengde11.1 cm
   Bredde11.1 cm