Festkomiteens smarteste 17.mai-tips

17. mai nærmer seg med stormskritt, og i den anledning deler vi 4 smarte tips fra Obs sin festkomité som kan gjøre den store dagen enda bedre!

Kake i rødt, hvitt og blått

Vår ambassadør Ida Gran-Jansen gir deg sitt beste smarttips til baking. Er det én dag i året det er lov å spise så mye kake og is man bare vil, så er det på 17. mai. Og ettersom maten er en sentral del av feiringen, skal det heller ikke stå på pynten.

En nydelig Pavlova kake skuffer aldri hverken på smak eller stil, og kan enkelt pyntes for anledningen. 

La deg inspirere av Ida Gran-Jansens signaturoppskrift på Pavlova kake, og pynt resultatet med røde og blå bær for å sette stemningen. Det blir ikke stort bedre dessert enn dette!

Artikkelbilde-1000x700-Pavlova.jpg

Sko som holder hele dagen

Stian fra festkomiteen til Obs gir deg sitt beste smarttips til klær og stemning. På en dag som 17. mai er det alltid godt med gode sko. Det blir kanskje ikke tog i år, men gode sko trengs også når barna leker i nabolaget eller hagen hele dagen. Kanskje det blir potetløp eller sekkeløp?

Et smart tips er å prøve bunadsko med sportssåle. Med disse på beina kan barna marsjere, løpe rundt og leke i finstasen hele dagen.

Artikkelbilde-1000x700-bunadsko.jpg

Barnevennlig papirduk

Lisa (9 år) fra festkomiteen til Obs gir deg sitt beste smarttips til feststeming.

Uansett om dere holder serveringen innendørs, eller tar med langbordet ut i hagen eller på verandaen, vil det som regel lønne seg med en duk. Rettere sagt: Papirduk.

Da kan vi tegne på duken med flotte farger, mens de voksne nyter den gode maten på festbordet – uten å bekymre seg for søl. Det er både praktisk og moro

Artikkelbilde-1000x700-Papirduk.jpg

Friske blomster

Sunniva fra festkomiteen til Obs gir deg sitt beste smarttips til borddekorasjon og blomster. Etter at duken er lagt på bordet gjenstår det bare å pynte. Vakre blomsterbuketter på langbordet slår aldri feil!

Et smart tips for å sikre at blomstene holder seg i god stand før feiringen, er å sette de friske blomstene på et kjølig rom over natten, så holder de seg lenger.

Artikkelbilde-1000x700-Blomster.jpg

God feiring!

 


29.04.2021 12.29.33