Enkel fornyelse av hjemmet

Ofte skal det bare noen små grep til for å gi rommet personlighet, fornye og gi farge eller rett og slett bare å rydde opp. Uten at man trenger å male, rive og pusse opp – eller rane en bank.

 

Badet – en god start på dagen

Badet er gjerne det første rommet vi oppholder oss i om morgenen, og det skal lite til for å friske det opp og gjøre det til et godt sted å være. Nye, myke håndklær i ulike blåtoner, eller rosa i lekker kombinasjon med grått, gir det lille løftet. Badet kan være et lite kaos av kremer, såper og tannpastatuber. Noen ganger hjelper det å rydde opp og skape litt helhet. Hell den kjedelige håndsåpen over i en fin såpeholder, og sett tannbørsten og andre småting i en kopp som matcher. En varm og deilig dusj er en god start på dagen. Unn deg en deilig skrubb med en myk og organisk badebørste med naturhår som setter fart på blodomløpet. Og så er det lille ekstra da, det som skaper en ørliten luksusfølelse selv på et lite bad – et duftlys i dempete, gode farger som er like fint selv når det ikke er tent.

210300-obs-boligsatsing-banner-1.jpg

I bildet: Inu badebørste i 2 størrelser, fra 199,-. Mjuk frottéhåndklær 79,-. Inu duftlys fra 149,-.

Lett å holde det ryddig

Det er mye lettere å holde det ryddig når alt har en plass. Et trillebord med hyller er ekstra smart. Du triller det med deg dit du trenger det og ruller det tilbake på plass etterpå. Bruk det på kjøkkenet, på hjemmekontoret, på lekerommet eller på badet. Dette ser i tillegg så bra ut at du kan bruke det som et lite sidebord.

210300-obs-boligsatsing-banner-2.jpg

 

Det ligger i detaljene

Stua er det koseligste rommet i huset. Det er der vi slapper av, er sammen, kryper opp i sofaen, ser en serie. Småbord i stua er superpraktisk! De tar lite plass, er lette å flytte rundt og gjør at du enkelt kan skape hyggelige soner i rommet. I stedet for ett stort sofabord kan du sette flere små sammen. Har du lyst til å ta noen enkle grep, så har du sikkert hørt det før – det er lett å bytte ut pledd og puter hvis du har lyst på litt forandring. Myke pledd er dessuten gode å bre rundt seg når du trekker føttene oppunder deg i stolen og har en time for deg selv.

En puff i fine farger og blank velur er en sånn interiørdetalj som gir noe til rommet. Den er god å hvile føttene på, og fungerer i tillegg som en ekstra sitteplass når dere er mange. Du kan godt bruke den som et lite avlastningsbord også. Ikke bare i stua, men også ved siden av sengen på soverommet i stedet for et kjedelig nattbord.

Grønne planter er godt for trivselen og for innemiljøet. Sett dem i store, frodige, flettede kurver. Kurvene kan du også bruke til oppbevaring. Det er et supert sted å legge pledd, puter og andre ting som du vil ha lett tilgjengelig.

Alle som jobber med interiør, snakker om å lage små stilleben eller sette ting sammen i grupper. Det skaper helhet og gir et ryddigere uttrykk enn om ting står litt tilfeldig her og der. Men du skal ikke kvitte deg med de små tingene. Det er de som er med på å skape personlighet og gjøre det koselig hjemme. Buddhafiguren er en sånn ting som gir følelse av ro i sjelen. Kanskje kan den minne deg på å puste og stresse ned også?

Og så blir vi aldri lei av stearinlys i fine lykter – ute på verandaen når sommerkvelden legger seg, eller inne for å skape lun og god stemning. For selv når det er vår og sommer, så kommer det grå og kjølige dager.

210300-obs-boligsatsing-banner-4.jpg

 

Heng det på veggen

En kul knaggrekke tar ingen plass, men er superpraktisk både på soverommet og i gangen. I stedet for at ting blir liggende og slenge, får du det opp fra gulvet. Og så kan du jo gjøre litt ekstra ut av det. Heng yndlingskjolen på knaggen, en fin skjorte og en veske. Så blir det et dekorelement i tillegg.

En stram, smal hylle med plass til småting er nesten som et tredimensjonalt bilde på veggen. Her kan du samle minner, ting du er glad i og sånt som barna har laget. Du kan til og med variere innholdet etter sesong.

På kjøkkenet kan du samle krydder og oljer. Kremer og såper gjør seg fint på hyllen på badet. Og i gangen kan du sette fine bokser til nøkler, reflekser og småting som ellers har lett for å bli borte.

210300-obs-boligsatsing-banner-5.jpg

 

Ro og avslapning på soverommet

Soverommet skal være en rolig oase, et sted du kan trekke deg tilbake etter en lang dag.  Frisk opp med nytt sengetøy i delikate farger og tekstiler i god kvalitet. Ren bomullssateng med en myk, blank overflate er sval og deilig mot kroppen og gir nesten litt hotellfølelse hjemme.

210300-obs-boligsatsing-banner-8.jpg

 

Endelig utetid!

Enten du har hage eller bare en liten balkong, så er det koselig å plante og pynte opp ute. Disse kule plantekassene i sink med bein får du i to høyder. Sett dem ved siden av hverandre for å skape dybde i interiøret. Fyll dem med masse grønne urter, eller med fine sommerblomster.

Metallkassene i sink rommer alt du trenger. Du kan bruke dem til oppbevaring av hageredskaper og krukker, fylle dem med epler når høsten kommer, eller legge en planteduk i bunnen og bruke den som en røff og litt rustikk plantekasse.

Obs Boligshot-41.jpg

De nyeste produktene våre kan kjøpes på obs.no og er tilgjengelig i 5 av våre varehus; Vinterbro, Sartor, Rudshøgda, Olrud og Bodø.

Velkommen til en hyggelig handel!

Obs - kunsten å handle smart!


23.04.2021 12.47.49