Hvilken tannbørste passer deg best?

Har du noen gang tenkt over hvorfor det finnes så mange ulike tannbørster på markedet? Det er nemlig ikke bare design det går på. Ulike tannbørster har ulike egenskaper, og utvalget er til for at du skal kunne finne nettopp den som passer deg og tennene dine. Så hvilken passer deg best? La oss se litt nærmere på ulike kriterier:

 

Tannbørste med bredt grep

Godt grep er viktig for å kunne manøvrere tannbørsten rundt i munnen, og hva som er god grep kan avgjøres av pussestilen din. Pusser tennene ved å holde tannbørsten med hele hånden, bør du velge en tannbørste med bredt skaft som gir godt grep under hele tannpussen. 

Jordan Individual Clean har et større børstehode med spesiallaget bust og bredt skaft for maksimal effekt for deg som har kjappe bevegelsesmønster når du pusser tennene.

sak-02 individual.jpg

 

ShopExpress hos Obs gjør dine daglige innkjøp raskere, enklere og mer effektive – og fram til uke 26 får du hele 25% på alle produkter fra Jordan og Solidox!


Tannbørste med smalt grep


Har du en mer presis pusseteknikk der du holder tannbørsten som et presisjonsverktøy, ja, kanskje slik du ville holdt en malepensel, bør du velge en tannbørste med smalt skaft.

Jordan Individual Precision kommer i mange ulike design, men har et mindre børstehode som lar deg komme til overalt, og samlere skaft slik at du som holder børsten med bare fingrene får et godt grep.

 

Tannbørste for mest effektiv tannpuss


Utformingen av bust er også viktig for en mest mulig effektiv tannpuss. Jordan Expert Clean har en avansert bustkonstruksjon og Clean Tech (TM) spiralbust som bidrar til effektiv rengjøring. Tannbørsten har også et skaft med godt grep, og kommer i fem ulike fargedesign slik at du kan velge det som passer deg best.

sak-02 expert clean.jpg

 

Tannbørste som rengjør i dybden


For å komme ordentlig til på de bakerste tennene i munnen må du se litt på utformingen av børstehodet. Da kan du velge en tannbørste som Jordan Target Teeth & Gums som har konkave ytre børstehår for optimal rengjøring.

Et annet godt alternativ er Jordan Ultimate You som har et ergonomisk skaft og uthevet tupp som ikke bare gir godt grep, men som sikrer deg god rengjøring av de bakerste tennene. Serien består i tillegg av seks ulike tannbørster i friske, fluoriserende farger og med et kult design.

 

Miljøvennlig tannbørste


Du skal ikke måtte velge mellom en god tannbørste for munnhygienen din og en tannbørste som er bra for miljøet – og det trenger du ikke heller. Ved å velge en tannbørste som Jordan Green Clean går du ikke på kompromiss med verken bærekraft, funksjonalitet eller estetikk. Green Clean har kun nøye utvalgte materialer slik at du kan pusse tennene dine med ekstra god samvittighet.

sak-02 green clean.jpg

 

PS! Hvor ofte husker du å bytte tannbørste? Det anbefales å bytte tannbørste hver tredje måned. I din nærmeste Obs finner du et stort utvalg av tannbørster for hele familien. Velkommen til oss!

 

ShopExpress fremgangsmåte.png

 


09.02.2021 10.16.50